Uncharted: The Lost Legacy PS4

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 374500
PlayStationEN dabing
 
Chceš ušetřit 210 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

Uncharted: The Lost Legacy [PS4]


Poprvé v historii série Uncharted přichází první samostatné dobrodružství. Fanoušky oblíbená postava, Chloe Frazer, s níž se hráči poprvé setkali ve hře Uncharted 2: Among Thieves, se spojí se známou vojandou a zručnou taktický, Nadine Ross, se kterou jste se seznámili ve hře Uncharted 4: A Thief's End. Společnými silami se snaží získat pověstný indický artefakt, Ganesh kapusta a udržet ho z dosahu nemilosrdného válečného zbohatlíka. Při jeho hledání se společně vydají hluboko do indických hor. Na jejich cestě se učí spolupracovat při odhalování záhady mocného artefaktu, probojují se nelítostnými protivníky a ochrání kraj před úpadkem do chaosu.

Jedna z nejpopulárnějších postav v sérii, Chloe Frazer byla poprvé představena ve hře Uncharted 2: Among Thieves a naposled se objevila v Uncharted 3: Drake's Deception. Chloe je nechvalně známá lovkyně pokladů, jejíž důvtip, archeologické znalosti a improvizace soupeří i se samotným Nathanem Drakem. Rovněž je známá díky svým bojovým schopnostem, ale i dovednostmi za volantem. Je impulzivní a ráda improvizuje, často se spoléhá pouze na svou bystrost. Její způsoby jsou často na pokraji morálních hranic, ale vždy přinášejí výsledky, díky čemuž je po jejím službách vysoká poptávka. Nicméně, i ona mas voje hranice a když začne přituhovat, nebojí se snížit své ztráty.

Nadine Ross se poprvé představila ve hře Uncharted 4: A Thief's End jako vůdkyně Shoreline, jihoafrické polovojenské organizace, kterou si najal hlavní antagonista příběhu, Rafe Adler. Po zrušení Shoreline, se Nadine stává agentkou na volné noze a vojandou. Je známá svým klidným, vypočítavým vystupováním při každé zakázce a každém souboji. Vždy se snaží mít navrch a nikdy nezklame.

Hra Uncharted: The Lost Legacy staví na kritiky uznávaném herním stylu a vyprávění příběhu Uncharted 4: A Thief's End, představuje všechny charakteristické znaky příběhu, což zahrnuje i bohatý video příběh, nové exotické destinace, složité hádanky a akcí nabité části.


  • Oblíbené hrdinky ze série, Chloe Frazer a Nadine Ross.
  • Získejte legendární artefakt, Ganesh kapusta.
  • Prozkoumejte nový příběh a exotické destinace.
  • Bojujte proti nelítostnému válečnému vůdci v sužované oblasti Indie.

 


Recenze na Uncharted: The Lost Legacy

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.