Until Dawn PS4

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 313245
PlayStationEN dabing
 
Chceš ušetřit 210 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 259 Kč

Until Dawn [PS4]


Hra Until Dawn obsahuje všechny prvky, které byste očekávali od oblíbených teenagerských hororů. Scénář, který je vtipný, sexy a děsivý, krásné mladé postavy, izolovanou lokalitu, nevyzpytatelného vraha, temné tajemství a samozřejmě důležitý zvrat.

Jedna noc, osm teenagerů, osamocená hora a výročí záhadné smrti jejich přítele... Elektřina nejde, v dosahu není žádný telefonní signál a Vy se snažíte získat si přízeň blond roztleskávačky. Co by mohlo pokazit?

Ovládněte strach a napětí a ujměte se každé z osmi vyděšených postav při hledání stop k odhalení identity vyšinutého vraha. Vaše rozhodnutí na život a na smrt díky sofistikovanému systému efektu motýlích křídel drasticky mění příběh a osud každé postavy. Úžasné výkony od Hollywoodských herců včetně Hayden Panettiere ožívají díky výkonu konzole PlayStation 4 a jen Vaše činy rozhodnou, kdo z osmi představitelů se dostane z hory živý.


 

  • Vzrušující dobrodružství, exkluzivně pro platformu PlayStation, představuje dostupnou a intuitivní hratelnost.
  • Hrajte jako 8 různých postav v celém příběhu a sledujte, jak se jejich vztahy vyvíjejí v průběhu hry.
  • Napínavý příběh se odehrává v izolované horské chatě, kde nic není, jak se zdá a kde se 8 přátel snaží zůstat naživu. Vy definujete vztahy mezi postavami prostřednictvím dialogů a můžete zažít noc z jejich jedinečného pohledu.
  • Příběh hry byl napsán ve spolupráci se slavnými hororovými spisovateli a režiséry Larrym Fessenden a Grahamem Řeznická.
  • Díky využití výkonu vylepšeného enginu Killzone Shadowfall Vás tento interaktivní horor z pohledu třetí postavy bude šokovat a děsit díky své realistické grafice na Vaší cestě děsivou nocí. Funkce sledování pohybu ovladače DualShock 4 sleduje, jaký jste nehybný při ukrývání se před hrůzostrašných výjevy hry a kamera zachytí Vaše vyděšení.
  • Svou cestu k přežití s větvícími se dějovými liniemi píšete Vy sami, což znamená, že žádné dva příběhy nejsou stejné. Rozhodnutí, velké i malé, formují jedinečný příběh každého hráče. Inspirovaný teorií chaosu dokáže efekt motýlích křídel změnit triviální bleskové rozhodnutí na chvíle vážného nebezpečí.
  • Ocitnete se v nemožných situacích, kdy není žádná dobrá, nebo špatná volba. Přítel nebo nepřítel, žít, nebo zemřít. Rozhodněte se dříve, než bude příliš pozdě.
  • Díky úžasným výkonem od Hollywoodských herců včetně Hayden Panettiere a Ramiho Maleka přináší hra Until Dawn věrohodné výkony, které vytvářejí citové pouto s postavami.
  • Postavy ožívají díky výkonu konzole PlayStation 4 a jen Vaše činy rozhodnou, kdo z osmi představitelů se dostane z hory živý.

 


Recenze na Until Dawn

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.