Destruction AllStars PS5

Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
 
Kód produktu: 409106
PlayStationEN dabing

Destruction AllStars [PS5]


Řev davu, vrčení motorů, skřípání kovu, hvězdy a automobily se spojily v globálním fenoménu Destruction AllStars.


Ovládněte chaos tím, že zpoza volantu způsobíte co nejvíce škody. Body získáte také pěšky díky parkouru, ze kterého každému spadne sáňka, osobitými auty nebo výjimečnými schopnostmi.


Staňte as prvotřídní hvězdou
Hrdinové, ikony, globální senzace. 16 nebojácných, charismatických AllStars závodníků tvoří soupisku mezinárodních konkurentů, kteří se ucházejí o vítězství v Mistrovství globální federace ničení. Soutěžící jsou hodnoceni na základě stylu a na základě výsledku svého ničení. Využijte schopnosti každého z AllStars týmu, abyste přizpůsobili svoji herní taktiku a styl. Využijte jejich obratnosti, rychlosti nebo síly ke zničení nebo vyhnutí se soupeřům se silnými schopnostmi. Využívejte parkour, přepínejte mezi vozidly nebo ve svých pokusech o výhru překračujte rychlost.


Jezděte s cílem zničit
Způsobujte zkázu zpoza volantu, nebo skočte do arény a dech beroucí parkour sestavou se vyhýbejte útokům, sbírejte vozidla nebo využíváním vašich schopností korigujte nápor stále přibývajících vozidel. Způsobte dostatek chaosu pro to, abyste vaše hrdinské Destruction Allstar vůz nadupán speciálními schopnostmi, vůz, který posune hru jiným směrem a pořádně ji nakopne!


Ovládněte chaos
AllStars soupiska je nabitá nebojácnými odvážlivci, kteří bojovali za to, aby se dostali na vrchol a to díky mistrovským schopnostem, přesnému načasování a mazané taktice. Každá hra obsahuje specifické cíle, které musíte splnit. To se stane jen tak, že svoji sílu vždy přizpůsobíte a správně řídíte, stejně jako dopad, rychlost a intenzitu vašeho ničení.




Online multiplayer vyžaduje předplatné do služby PlayStation Plus!


Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!


Recenze na Destruction AllStars

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.