Nioh Collection PS5

Cena s DPH
1 549 Kč
Cena bez DPH: 1 280 Kč
 
Kód produktu: 417344
PlayStationEN dabing
 
Chceš ušetřit 320 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 1 229 Kč

Nioh Collection [PS5]


Popusťte uzdu temnotě!


V této rozsáhlé sbírce se vydáte na cestu po Japonsku z dob Sengoku, kde budete čelit strašidelným nepřátelům a legendárním bojovníkům v prudce rychlém hardcore boji. Osvojte si cestu samurajů v Nioh, poté popusťte uzdu své vnitřní temnotě v Nioh 2 – obě hry jsou odborně remastrovány a vylepšeny pro PS5.


  • Objevte kompletní ságu Nioh se všemi šesti rozšířeními.
  • Bojujte proti hrozbě Yokai při cíleném 120fps* s ultrarychlými časy načítání. (Hraní rychlostí 120 snímků za sekundu vyžaduje kompatibilní monitor, který tuto funkci podporuje)
    Níh
    V temném, fantasy akčním RPG Niohu budou hráči procházet válkou zmítané Japonsko jako blond šermíř William, jehož pozadí divokého bojovníka a ostřílená znalost čepele mu umožňuje přežít v zemi sužované démony samurajů.
    Spojením poutavého příběhu, který je volně založen na příběhu prvního západního samuraje, Williama Adamse, a nesčetného množství zvláštních nadpřirozených tvorů z japonského folklóru (Yokai), hráči Niohu objeví rozmanitý a komplexní svět kapající historií a tradicí. Hráči se postaví proti jiným samurajím v epických bitvách s meči a v intenzivních, vícecílových bojích nabízejících úroveň obtížnosti, která skutečně prověří i ty nejtvrdší samurajské schopnosti, trpělivost a strategii. Nioh obsahuje nejen ikonické prvky japonského folklóru, jako jsou samurajové a nadpřirozené tvory, ale nabízí také rozkoš z autentického boje se samurajskými meči přímo od týmu NINJA. Nioh zaručeně vyzve hráče takovým způsobem, aby se každá úspěšná mise cítila zaslouženě a aby si za ně zasloužily jejich úspěchy.
  • Bohatý příběh na pozadí a hluboce pohlcující svět - Vžijte se do role Williama, blonďavého šermíře v pohlcujícím ději, který sleduje svého nepřítele po Japonsku.
  • Vyberte si z množství zbraní - Hráči si budou moci vybrat z množství zbraní, se kterými budou bojovat, včetně Katana, Dual Katana, Spear, Axe, Hammer, Bow, Rifle a dalších! Kromě toho lze použít i množství sekundárních zbraní.
  • Realistický bojový systém - Hráči se budou řídit realistickým bojovým systémem, který obsahuje bitvy jeden proti druhému proti lidským postavám a Yokai, jejichž jedinečné způsoby útoku budou představovat výzvu.
  • Napadejte mrtvé - hroby Revenantů se objevují na místech, kde přišli o život ostatní hráči. Díky tomuto asynchronnímu online režimu jejich hráči budou moci zavolat zpět a vyzvat je k souboji, přičemž v případě prohry odhodí brnění a zbraně.
  • Přizpůsobte Williamovy schopnosti - Nioh obsahuje rozsáhlé prvky RPG, které umožňují hráčům přizpůsobit si Williamovy schopnosti podle svých představ. Atributy pro sílu, obratnost a vytrvalost - ovlivňující útok, poškození, využití magie a další.
    Nioh 2
    Osvojte si smrtící umění samurajů v této brutální akční hře... smrt se blíží.
    Cesta do 1555 feudálního Japonska, země uvězněné v bídě a šílenství nekonečných válek. Místo, kde příšery a zlí duchové zamořují zemi přírodních krás a hrozivého nebezpečí, kde každý od nejmenšího dítěte po nejodvážnějšího bojovníka žije v neustálém strachu z duchovních bytostí známých jako yokai.
    Hrajte jako němý darebák žijící jako najatý žoldák a renomovaný lovec yokai. Narozen a opuštěn lidskými a yokai rodiči, jsi obdařen schopností přijmout nadpřirozenou yokai podobu. Dokážete přežít zrádnou éru Sengoku a děsivou Temnou říši?
    Dokážete přežít zrádnou éru Sengoku a děsivou Temnou říši?
  • Objevte tradiční zbraně na blízko a na dálku.
  • Naučte se různé smrtící nové dovednosti samurajů.
  • Změňte svůj bojový postoj a proveďte konkrétní pohyby, přičemž každý postoj má své vlastní silné a slabé stránky.
  • Připravte se na boj svého života ve vynoveném bojovém systému.
  • Přijměte posunek yokai, abyste uvolnili svého vnitřního démona a ovládli zničující síly.
  • Cestujte temnou říší, zvláštní rovinou existence, která posiluje démony s vylepšenými schopnostmi.
  • Vytvořte a přizpůsobte si své vlastní mužské nebo ženské samuraje.
  • Zažijte pohádku, kde se skutečnost potýká s fikcí.
  • Připojte se k přátelům online v režimech pro více hráčů (až pro čtyři hráče): ve službě Visitors si na pomoc přivolejte spojence nebo si spolu zahrajte dokončené úrovně v Expeditions.


Související produkty (1)


Recenze na Nioh Collection

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.