Stranger of Paradise Final Fantasy Origin PS4

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 438719
SquareEN dabing
 
Chceš ušetřit 90 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 379 Kč

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin [PS4]


Příběh malovaný vrstvami náročné akční hry a intenzivních bojů. Bitvy prošpikované ikonickými akcemi a schopnostmi ze série Final Fantasy, jako i dynamickými schopnostmi zbraní.

Příběh

Děj sleduje soubor postav přivedených do fantasy světa, aby čelili zlomyslnému chaosu. Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin se odehrává v temné fantasy interpretaci prostředí původní hry Final Fantasy, do které je skupina lidí vtažena z jiného světa.
Král Cornelie odhaluje Jackovi a jeho přátelům Lukahnovo proroctví, ve kterém se zmiňují Bojovníci světla. Věří, že tito čtyři by mohli být těmi legendárními bojovníky a vkladá do nich nové naděje, že zaženou temnotu, která zahaluje krystaly. Hlavním hrdinou je Jack Garland, muž pohlcený potřebou zničit Chaos. Doprovázejí ho další společníci včetně podobných nováčků Asha a Jeda a během cesty čelí rytířovi, který převzal úlohu Chaosu. I když jsou zdanlivě předurčení Bojovníci Světla, každý má pochybnosti, zda je to opravdu jejich úloha.
Příběh se zaměřuje na Jacka a jeho boj o vrácení světla do krystalů Cornelie - krajiny zaplavené temnotou. Přinese obnovení světla krystalů mír nebo novou formu temnoty... nebo možná něco úplně jiného?
Boj probíhá v reálném čase, přičem Jack může přepínat mezi dvěmi přidělenými úlohami a využívat fyzické a magické útoky. Po vyčerpání nepřátelova „měřiče zlomu“ může Jack vykonat závěrečný úder, který nepřítele promění na krystaly, co mu umožní sezbírat je a obnovit část svého magického působení.

Místa

Po přechodu přes severní most na kontinent najdete přístavní město Pravoka. Lidé z města hledají krystaly s pomocí krále Cornelia. Po cestě přes jeskyně narazíte na pirátskou loď kotvící v Pravoka Seagrot. Ale Pravoka je jen jedním z množství fascinujících, které navštívíte.
stranger of paradise

Vedlejší postavy

  • Kapitán Bikke je pirátsky kapitán, který vládne městu Pravoka namísto guvernéra. Naneštěstí pro něj, jelikož oceány jsou nyní zahalené v temnotě, pirátský businness téměř vyschl. Lodě, na ktoré by se za normálních okolností zaměřil – a poklady, které nesou – se už neodváží ven. V boji mává obouruční sekerou s divokou oddaností.
  • Král Cornelie vidí v Jackově planoucí touze zastavit Chaos něco zvláštní a všechny své naděje vkladá do něj
  • Královna Jayne je matkou princezen Sarah a Mii. Klidná a uzemněná, vždy dává na první místo své dcery a lid z Cornelie.
  • Stejně jako její starší sestra Sarah, i Mia má velký zájem o občany Cornelie. Někdy je dokonce známé, že konfrontuje ministry.
  • Minister Lagone je bystrý muž, který neúnavně hledá někoho, kdo zodpovídá Lukahnovým proroctvím. Rozhodne se zaznamenat cesty Jacka a jeho kamarádů pro potomky.

Boj

Jedna z klíčových funkcí je Break Gauge (měřič rozbití). Kombinace a schopnosti sníží měřič přelomu nepřátele, které se zobrazuje jako žlutý pruh nad nepřítelem. Jen co je měřič vyčerpané, můžete spustit silný výbuch duší, abyste je vykrystalizovali a vyradili je jediným úderem! Nejsou to jen nepřátelé, kteří mají měřič rozbití – Jack má také, zobrazený výše ve středu obrazovky dole. Jackův ukazovatel zlomu se vyčerpá, když se chrání před útoky nebo používá Soul Shield. Ukazovatel se po čase obnoví, ale Jack bude zaskočený, pokud někedy dosáhne nulu. Buď opatrný!
Pokud použijete Soul Shield na blokování schopnosti s fialovým názvem, můžete zachytit a uložit nepřátelův útok a použít ho jako okamžitou schopnost, můžete objevit všechny druhy zajímavých a neočakávaných strategií boje!

Přepínejte mezi prácemi v boji

Různe zbraně, jako jsou velké meče, dýky a oštěpy, určují práci postavy, která je nimi vybavená. Získejte nové schopnosti a úkoly prostřednictvím systému vylepšování postavy nazývaného Job Tree.

Vizuální přizpůsobení

Vybavte se zbraněmi a výstrojí, abyste změnili vzhled a schopnosti každé postavy ve hře.

Režim pro více hráčů

Zažijte kooperativní hru ve skupině až 3 hráčů prostřednictvím online režimu pro více hráčů. Užijte si hlavní příběh a vedlejší mise se svými přáteli.

Trailer



Recenze na Stranger of Paradise Final Fantasy Origin

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.