Fatal Frame, Maiden of Black Water Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Fatal Frame, Maiden of Black Water - NSW
Cena s DPH
1 559 Kč
Cena bez DPH: 1 288 Kč
 
 
Kód produktu: 438068
KoeiEN dabing

Fatal Frame, Maiden of Black Water [PS4]


Hororová hra v prostředí hory Hikami plné záhad a nadpřirozených jevů.

Příběh

Hora Hikami byla kdysi uctívána jako duchovní místo. Sídlilo v něm jedinečné náboženství založené na víře a zvycích uctívání vody jako božstva a říká se, že bylo místem mnoha příšerných incidentů a záhadných jevů. Tento tajemný a vzájemně propletený příběh sleduje tři protagonisty – Yuriho Kozukatu, Miu Hinasaki a Ren Hojo – jako každý z nich zkoumá zlověstnou horu Hikami, místo, kde mnozí zemřeli, a tajemství, která skrývá.

Hra

Hráči používají Camera Obscura, speciální kameru schopnou odpuzovat pomstychtivé duchy a zpečetit jejich síly, aby prozkoumali horu Hikami a četné incidenty, které se tam v minulosti odehrály. Příběh je rozdělen do samostatných misí a každou z nich vede nový hlavní hrdina. Hrdinové mají sílu zvanou Shadow reading (čtení stínů), která jim umožňuje vycítit zbytky vzpomínek na lidi, kteří zmizeli v hoře. Tyto vzpomínky vedou hráče hlouběji po tajných horských stezkách, ale čekají na ně zlomyslní duchové, kteří chtějí, abyste se k nim přidali ve světě mrtvých. Jediný způsob, jak zahnat duchy, je zachytit je pomocí Camera Obscura. Když je duch poražen, můžete také použít schopnost Glance, abyste viděli poslední okamžiky jeho života. Kromě zapečetění zlých duchů, kteří na vás útočí, může být Camera Obscura použita k odhalení dalších věcí, které nelze vidět lidským okem a pomůže při získávání ztracených věcí. Pomocí fotoaparátu a různých schopností budete moci odhalit tajemství posvátné hory.

Nové prvky

  • Vylepšené rozlišení obrazovky
  • Nové oblečení a doplňky
  • Nový režim Snap, kde můžete volně umisťovat postavy a duchy pro kreativní záběry
  • Aktualizovaný seznam duchů
  • Aktualizované ovládací prvky a další

POZOR! Tato hra může obsahovat obsah nevhodný pro všechny věkové kategorie nebo nemusí být vhodný ke zhlédnutí v práci: časté násilí, sebepoškozování, sebevraždy!



Recenze na Fatal Frame, Maiden of Black Water

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.