SteelSeries PrismCAPS Black- US

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
Kód produktu: 444545
SteelSeries

SteelSeries PrismCAPS Black- US [60200]

Universal Double Shot PBT Keycaps:

  • Vyrobeno z extrémně odolného materiálu PBT, který zůstává konzistentní ve struktuře, čistotě a vzhledu i po náročném používání
  • Vylepšené osvětlení zobrazuje brilantní RGB osvětlení ve stylu pudinku prostřednictvím speciálně navrženého dvojitého designu s průsvitnými stranami a písmeny
  • Obsahuje vytahovač klávesnic a dvě další sady alternativních krytů kláves ve spodní řadě, aby se vešly na nejširší škálu značek mechanických klávesnic
Kompatibilní s většinou mechanických klávesnic. Šité na míru pro mechanické klávesnice SteelSeries MX: Apex 5, Apex 7 & TKL, Apex Pro & TKL. Plus dvě další sady alternativních krytů kláves ve spodní řadě, aby se vešly na nejširší škálu jiných značek mechanických klávesnic.

Specifikace

Design
Materiál PBT
Kompatibilita
Klávesnice SteelSeries Apex Pro / Apex Pro TKL, Apex 7 / Apex 7 TKL, Apex 5, Apex M750 / Apex M750 TKL
Ostatní značky Většina MX má mechanické klávesnice is „nestandardní“ spodní řadou

PrismCaps FAQ

  • Jsou PrismCaps kompatibilní s mojí klávesnicí?
    PrismCaps jsou vyrobeny pro mechanické klávesnice MX, včetně SteelSeries Apex 5, Apex 7, Apex 7 TKL, Apex Pro a Apex Pro TKL. PrismCaps také obsahují dvě další sady kláves spodní řady, které jsou kompatibilní s většinou mechanických klávesnic jiných značek, jako jsou Razer, Corsair, Ducky, HyperX atd..
  • Co jsou dvojité klávesy?
    Dvojité kryty kláves se vyrábějí pomocí dvou vrstev plastu, které jsou zalisovány do sebe, čímž se odstraňuje potřeba tisknout znaky na kryt kláves. Tato metoda zajišťuje, že nápisy na klávesnici po čase nikdy nevyblednou.
  • Co je PBT?
    PBT (neboli „polybutylen tereftalát“) je jedním z nejtvrdších a nejodolnějších dostupných materiálů krytek kláves. Na rozdíl od jiných materiálů PBT časem nežloutne a je extrémně odolný vůči teplu a chemikáliím.
Rychle a jednoduše odstraňte kryty kláves pomocí přiloženého nástroje pro odstranění krytů kláves, abyste mohli bezpečně vyměnit každou klávesu.


Recenze na SteelSeries PrismCAPS Black- US

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.