Herní klávesnice SteelSeries Apex 7 (Blue Switch) US

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
4 139 Kč
3 899 Kč
Cena bez DPH: 3 222 Kč
 
 
Kód produktu: 432694
SteelSeries

Herní klávesnice SteelSeries Apex 7 (Blue Switch) US [64774]


Klávesnice Apex 7 má mechanické spínače a zaručuje 50 milionů stisku kláves. Integrovaný OLED Smart Displej s palubním úložištěm je Vaším řídícím centrem pro průběžné informace z Vaší hry nebo Discordu a poskytuje softwarové přizpůsobení pro vyladění a uložení Vašich nastavení. Nerozbitný rám z hliníkové slitiny z něj činí vynikající mechanickou klávesnici.


Modré klávesy jsou známé kvůli svému charakteristickému kliknutí při stisku, abyste přesně a rychle slyšeli a cítili, kdy je klávesa aktivní.


apex7modra

OLED inteligentní displej

Integrované řídicí centrum Vám zobrazuje užitečné informace o úpravě nastavení, změně profilů a prohlížení okamžitých aktualizací. Vyhněte se zbytečnému přepínání mezi aplikacemi, místo toho nechte svou klávesnici, aby Vám ukázala důležité podrobnosti.


Odolné mechanické herní přepínače

Zaručeno je 50 milionů stisknutí kláves pomocí kteréhokoliv ultra rychlého typu přepínače, který upřednostňujete.


Letadlová slitina hliníku

Kovový rám série 5000 je vyroben s nepřekonatelnou životností a odolností, takže je dokonalým středem každého špičkového PC vybavení.


Prémiová magnetická opěrka zápěstí

Perfektní příslušenství ke klávesnici s jednoduchým magnetickým řešením pro snadné a bezpečné připevnění, plnou podporou dlaně a odolnou povrchovou úpravou soft touch, takže při hraní a psaní máte pohodlí tak dlouho, jak potřebujete.


Vyhrazené multimediální ovládací prvky

Klikací kovový váleček a mediální tlačítko Vám umožní upravovat hlasitost a nastavení za chodu: měnit jas, přetáčet, přeskakovat, pozastavit a pod. Vše pouhým stisknutím tlačítka.


Třícestné vedení kabelů

Chraňte svůj kabel před roztahováním, lámáním a zavazováním. Rám má vestavěné kanály, které Vám umožňují výběr jednoho ze tří možných míst pro výstup kabelu, díky čemuž na pracovním stole budete mít stále pořádek.


apex7

Dynamické RGB osvětlení jednotlivých kláves

Miliony barevných možností a reaktivní efekty při psaní z Vás dělají designéra Vašeho zařízení. Synchronizujte se s ostatními zařízeními SteelSeries a získejte nejkrásnější nastavení vůbec.


Technická specifikace:


 

  • Vrchní materiál: Rám z hliníkové slitiny letecké kvality
  • N-Key Roll Over: 104-klíč
  • Anti-Ghosting: 100%
  • Osvětlení: Dynamické RGB podsvícení
  • Váha: 960g
  • Rozměry: 40,3 x 436,7 x 139,2 (V x Š x H)

 


Recenze na Herní klávesnice SteelSeries Apex 7 (Blue Switch) US

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.