Socha Kratos and Atreus Art Scale 1/10 (God of War)

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
6 239 Kč
Cena bez DPH: 5 156 Kč
 
 
Kód produktu: 457722
Iron

Socha Kratos and Atreus Art Scale 1/10 (God of War)

 

Exkluzivní deluxe sběratelská soška Kratos and Atreus ze světa hry God of War, nenechte si ujít příležitost přidat si tento jedinečný sběratelský kousek do Vaší sbírky!
Kratos-Atreus

 

  • O postavě
    Sparťanský bojovník Kratos zažil v řecké éře mnoho dobrodružství, jako například zabránění vypuknutí velkých katastrof a měnění svého osud. S divokou a arogantní osobností čelil bohům Olympu a skončil tak, že ho zmanipuloval bůh Ares. Výsledkem toho bylo, že když Kratos zjistil, že je jedním z mnoha Diových synů, pomstil se tím, že zabil svého nevlastního bratra a stal se novým God of War – videohry, ve které je hlavním hrdinou. Jeho pomstychtivá povaha ho přivedla ke zničení hory Olymp. Kratos, unavený z této trajektorie pomsty a ničení, začal bloudit světem a hledat nový život a po příchodu do Skandinávie změnil své myšlení díky své druhé manželce Laufey a později i synu Atreusovi. Dokázal ovládat svou zuřivost a chovat se ke svému synovi mnohem laskavějším způsobem, ale kvůli své bojovnické povaze musel po smrti Laufey čelit a bojovat s monstry a bohy ze severského království a připravovat na budoucnost i svého zdráhavého syna.
Kratos-Atreus-2

    • O hře
      Ikonická videoherní sága God of War, kterou vytvořil David Jaffe v roce 2005 a poprvé ji viděli na PlayStation 2 a Sony, udělala z Kratosu jednu z nejpopulárnějších postav herní popkultury, kterou diváci a kritici uznávají jako jednu z nejlepších. nové postavy z roku 2000, získávání adaptací v románech, komiksech a samozřejmě jeho vlastní řada sběratelských škol od Iron Studios.

Kratos-Atreus-3
  • Originální verze
    Nad ruinami ledového severského bojiště skáče do boje nelítostný řecký polobůh, kdysi známý jako Duch Sparty, držíc svou magickou sekeru Leviathan se zuřivým výrazem na bledé tváři, poznačené červeným . abys uctil svého bratra. Socha řeckého bojovníka obsahuje oblečení vhodnější pro skandinávské prostředí, zcela odlišné od jeho spartského původu, se spojencem po boku – jeho synem. Chlapec skáče a natahuje luk, aby vystřelil jeden ze svých elektrických šípů.
ratos-Atreus-4
  • Dokonalé zpracování
    Iron Studios představuje svou novou sochu „Kratos and Atreus BDS Art Scale 1/10 – God of War“ s hlavním antihrdinským hrdinou série a jeho synem, jak je můžete vidět ve hře God of War (2018). Spolu se sochou monstrózního „Ogre BDS Art Scale 1/10 – God of War“ tvoří dioráma, v němž hrdinové čelí hrůzostrašnému mýtickému stvoření. Soška je vyrobena z polystonu s důkladným zpracováním detailů aplikací a precizním sochařským a malířským zpracováním. Měří přibližně 34 cm, měřítko 1:10. Dodává se v celobarevné krabičce.

Vlastnosti sošky

  • Vyrobeno z polystonu
  • Detailní záhyby a textury
  • Autenticky podrobná socha, ručně malovaná
  • Vypracováno na základě herní předlohy

Rozměry

  • Výška cca 34 cm
  • Šířka cca 31 cm
  • Hloubka cca 19 cm
  • Měřítko 1:10
  • Váha 1,3 kg

Produktové video


Recenze na Socha Kratos and Atreus Art Scale 1/10 (God of War)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.