SanDisk USB klíč Cruzer Snap 32 GB USB, modrý

prodloužená záruka na tento produkt je 5 měsíců
5
Cena s DPH
189 Kč
Cena bez DPH: 156 Kč
 
 
Kód produktu: 474836
SanDisk

SanDisk USB klíč Cruzer Snap 32 GB USB, modrý [SDCZ62-032G-G35B]

USB klíč od společnosti SanDisk s navýšenou úložnou kapacitou podporuje více zařízení, takže se namísto technologií můžete soustředit na váš život.

O produktu

  • Elegantní a kompaktní
    Celokovový design kombinuje trvanlivost s praktickou formou a poskytuje elegantní způsob, jak pomoci udržet vaše nejdůležitější soubory v bezpečí a blízko. USB flash disk má zatahovací konstrukci, která chrání konektor před nečistotami a poškozením.
  • Dokonalý partner
    S kapacitou až 128 GB vám paměťová jednotka Ultra Luxe USB umožní přenášet svá oblíbená média. Budete moci ukládat, sdílet a přepravovat hodiny HD videa, celých fotoalb, hudební knihovnu a důležité dokumenty.
  • Jednoduchý přesun souborů
    Chcete-li přenést soubory na disk, připojte jednotku flash do portu USB počítače a přetáhněte požadované soubory do složky jednotky. Není zapotřebí žádný další software nebo ovladače, takže můžete okamžitě začít přenášet a zálohovat soubory.
  • Ochraňte svá důležitá data
    Sdílejte svou hudbu, filmy či jiné soubory s kýmkoli bez obavy, že Vaše soukromé soubory se ocitnou v nesprávných rukou. Jednoduše nastavitelná ochrana heslem Vám umožní zobrazit citlivé soubory pouze vybraným uživatelům.

 

Technická specifikace
Kapacita 32 GB
USB rozhraní: USB 2.0
Typ konektoru USB A
Šifrování: 128-bit AES
Materiál: plast
Rozměry: 10,25 x 20,9 x 50 mm
Hmotnost: 6,1 g

Obsah prodejního balení:

  • SanDisk USB klíč
  • Dokumentace


Recenze na SanDisk USB klíč Cruzer Snap 32 GB USB, modrý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.