Pouzdro Clear Cover pro Samsung Galaxy A34 5G, transparent

Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
 
Kód produktu: 459844
Samsung

Pouzdro Clear Cover pro Samsung Galaxy A34 5G, transparent [EF-QA346CTEGWW]

O produktu

  • Odolný kryt v unikátním tenkém provedení
    Škrábance nebo náhodné poškození na váš telefon Samsung z řady Galaxy A54 mohou nenápadně číhat všude tam, kam se s ním každý den vydáte. Jejich nežádoucí tvorbě však zabrání průhledný zadní kryt s ultra štíhlým designem, který hravě pohltí možné nárazy či ztlumí pád při vyklouznutí telefonu z ruky a zároveň nebude nijak narušovat jeho původní vychytaný design.
  • Bezkonkurenční kombinace čistoty a ochrany
    Zachovejte přirozenou krásu vašeho telefonu mnohem delší dobu. Průhledný kryt je vyroben z materiálu, odolného vůči poškrábání a zažloutnutí, který navíc působí zvenčí i zevnitř. Cestu i do toho nejnáročnějšího prostředí tak vaše zařízení zvládne v pohodě – a přitom bude neustále vypadat skvěle.
  • Stane se vaším uměleckým vyjádřením
    Nechte prostřednictvím svého krytu zrcadlit vaši jedinečnou osobnost. Povolte uzdu fantazii a vyzdobte si jej rozličnými nálepkami a vytvořte tak design, který vašemu okolí naznačí, co chcete vyjádřit a na čem vám záleží. Odvážným nápadům a experimentům se meze nekladou!
  • Společně k zelenějším zítřkům
    Zakoupením originálního příslušenství Samsung pro sérii Galaxy A54 ochráníte svůj telefon i naši planetu. Při jeho výrobě se v maximální možné míře používají recyklované materiály, díky čemuž získal mezinárodní certifikát UL, který označuje výrobky s nízkým vlivem na životní prostředí a přírodní ekosystém.


Recenze na Pouzdro Clear Cover pro Samsung Galaxy A34 5G, transparent

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.