Pokémon Violet Nintendo SWITCH

+ Dárek:Nálepky Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl v ceně 129,- Kč, Obojstranný plagát Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl v ceně 129,- Kč, Pokémon: Scarlet/Violet figurines v ceně 259,- Kč
Cena s DPH
1 379 Kč
Cena bez DPH: 1 140 Kč
 
 
Kód produktu: 446749
NintendoEN dabing
 
Chceš ušetřit 270 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 1 109 Kč

Pokémon Violet [NSW]

Dárek - Nálepky Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl v ceně 129,- Kč
Dárek k produktu
Zobrazit celý popis dárku
Dárek - Obojstranný plagát Pokémon: Brilliant Diamond & Shining Pearl v ceně 129,- Kč
Dárek k produktu
Zobrazit celý popis dárku
Dárek - Pokémon: Scarlet/Violet figurines v ceně 259,- Kč
Dárek k produktu
Zobrazit celý popis dárku

Hra Pokémon Violet, nejnovější kapitola ze série Pokémon, přichází na Nintendo Switch koncem letošního roku. S tímto novým titulem činí série Pokémon nový evoluční krok, který vám umožňuje volně objevovat v bohatě vyjádřeném otevřeném světě.

O hře

Svět Pokémonů se vyvinul
Pokémon Violet nabízí zážitek v otevřeném světě, který dokáže poskytnout pouze série Pokémon – a to je vítáno i pro nováčky v této sérii. Můžete zažít nový styl dobrodružství se světem, který můžete objevovat ve svém volném čase a nikoli v pořadí, které diktuje příběh. Samozřejmě se vydáte na cestu, abyste zdokonalili své dovednosti jako trenér Pokémonů, ale čeká na vás mnoho dalších objevů a příběhů. Seznamte se s různými lidmi a Pokémony a objevte dobrodružství ve světě Pokémonů tak, jak chcete.

Hlubší zážitek s hrou pro více hráčů
Pokémon Violet umožňuje hru až pro čtyři hráče. Spolu se základy série, jako je obchodování a boj s Pokémony, budete moci v těchto hrách s ostatními hráči prozkoumat různá místa regionu. Můžete objevovat nové Pokémony a objevovat neznámé oblasti se svými přáteli a rodinou, což se vám otevírá dveře k vzácnějšímu a zábavnějšímu dobrodružství než kdykoli předtím!

Trailer


Recenze na Pokémon Violet

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.