Pokémon Scarlet & Pokémon Violet (Dual Pack Steelbook Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
2 599 Kč
Cena bez DPH: 2 148 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 449910
NintendoEN dabing

Pokémon Scarlet & Pokémon Violet (Dual Pack Steelbook Edition) [NSW]

Objevte nové Pokémony! Naučte se nové podrobnosti o Sprigatitovi, Fuecoco a Quaxly – třech Pokémonech, ze kterých si vyberete svého prvního partnera spolu s dalšími úžasnými novými Pokémony, včetně legendárních Pokémonů Koraidona a Miraidona. Chyťte, bojujte a trénujte Pokémony v regionu Paldea, rozlehlé krajině plné jezer, tyčících se vrchů, pustin, malých měst a rozlehlých měst. Neexistuje žádná stanovená cesta, takže můžete volně dobrodružství prostřednictvím tří velkých příběhů.

O hře

Svět Pokémonů se vyvinul
V jednom takovém příběhu můžete vyzvat Pokémon Gyms v libovolném pořadí, když se snažíte dosáhnout hodnosti šampiona! Prozkoumejte dokořán otevřený svět vlastním tempem a projíždějte po zemi, vodě a vzduchu jízdou na legendárním Pokémonovi, který mění formu - Koraidon v Pokémon Scarlet a Miraidon v Pokémon Violet. Vyberte si buď Sprigatito, Fuecoco nebo Quaxly, abyste se stali vaším prvním partnerským Pokémonem předtím, než se vydáte na cestu přes Paldea.
Seznamte se s postavami
Jako jedna z hlavních postav se vydáte na své dobrodružství. Váš outfit se bude lišit v závislosti na tom, zda hrajete Pokémon Scarlet nebo Pokémon Violet. Kdoví, jaký příběh vás čeká. Poprvé v sérii se ve vaší hře objeví jeden ze dvou různých profesorů v závislosti na verzi, kterou se rozhodnete hrát
Terastalizace
Pokémoni v regionu Paldea mají schopnost terastalizovat, aby získali speciální sílu. Když se Pokémon terastalizuje, nad jeho hlavou se objeví Tera Jewel jako koruna a tělo Pokémona se leskne jako vybroušený drahokam. Každý Pokémon má typ Tera, který zůstává neaktivní, dokud se Pokémon terastalizuje. Například většina Eevee bude mít normální typ tera, ale některé jiné Eevee budou mít typ létajícího tera! Když terastalizovaný Pokémon použije pohyb, který odpovídá jeho typu tera a alespoň jednomu z jeho původních typů, bude síla tohoto pohybu ještě větší! Terastalizace je klíčem k vítězství nebo porážce v bitvách v regionu Paldea.
Pokémon Academy
Region Paldea je domovem prestižní školy, kam přicházejí lidé ze všech možných regionů, aby si navzájem zdokonalovali své dovednosti, ať už prostřednictvím akademiků nebo bitev Pokémonů. Ve hře Pokémon Scarlet a Pokémon Violet se název školy, její emblém, uniformy a další podrobnosti budou lišit v závislosti na verzi hry, kterou hrajete. Absolvujte hodiny s jedinečnými učiteli, kteří vám ukáží, co vědí o boji, biologii Pokémonů a dalších. Vydejte se na nezávislé studium s názvem Hledání pokladu, abyste získali nové zkušenosti, poznali nové lidi a našli svůj vlastní poklad.
Hlubší zážitek s hrou pro více hráčů
Pokémon Scarlet a Pokémon Violet umožňují hru pro více hráčů (až pro čtyři hráče). Spolu se základy série, jako je obchodování a boj s Pokémony, budete moci v těchto hrách s ostatními hráči prozkoumat různá místa regionu. Můžete objevovat nové Pokémony a neznámé oblasti se svými přáteli a rodinou, čímž se vám otevírají dveře k vzácnějšímu a zábavnějšímu dobrodružství než kdykoli předtím!

Pokémon Scarlet & Violet Dual Pack obsahuje:

  • Hra Pokémon Violet
  • Hra Pokémon Scarlet
  • Steelbook

Trailer

Recenze na Pokémon Scarlet & Pokémon Violet (Dual Pack Steelbook Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.