PanzerGlass ochranný kryt objektivu fotoaparátu pro Apple iPhone 14 Pro/14 Pro Max

Cena s DPH
539 Kč
Cena bez DPH: 445 Kč
 
Kód produktu: 451047
PanzerGlass

PanzerGlass ochranný kryt objektivu fotoaparátu pro Apple iPhone 14 Pro/14 Pro Max

Dnes už nestačí chránit si jen displej chytrého telefonu. Pokročilé technologie objektivu jsou křehké a náchylně k poškození. Poskytnutím dodatečné ochrany předejdete nečekaným finančním nákladům a zajistíte, že iv budoucnu budou všechny funkce objektivu fungovat spolehlivě a podle očekávání.

O produktu

  • Více než běžná ochrana
    Díky ochraně PicturePerfect se zaoblením 2.5D bude váš zadní fotoaparát a čočky v bezpečí před povětrnostními podmínkami, náhodnými pády na podlahu tvrdou jako kámen, nárazy do ostrých rohů a skřípajícím dotykem klíčů v kapse. Ochraňte svůj objektiv před prasklinami, otřesy a škrábanci a zabraňte usazování šmouh a nečistot mezi čočkami.
  • Maximální ochrana bez omezení
    Chránič zadního objektivu fotoaparátu nijak neovlivňuje jeho průhlednost. Kryt je křišťálově čirý a vy se tak nemusíte obávat zkreslení obrazu či snížení kvality fotografií. Díky výjimečné tvrdosti použitého skla a technologie 4vrstvé struktury vám poskytne maximální ochranu. Okraje jsou pečlivě zaoblené, leštěné a celá plocha je ošetřena oleofobní vrstvou.
  • Promyšlený design
    Ochranný kryt PicturePerfect o tloušťce pouhých 0.4 mm byl navržen s extrémní přesností. Kdykoli jej můžete jednoduše a rychle nasadit, či sundat. Minimalistický design krytu je učen lidem, kteří si chtějí zachovat originální krásu a štíhlost svého chytrého telefonu, ale zároveň si jej i chránit a zachytávat šťastné momenty díky dobře fungujícímu kamerovému systému. Kryt PicturePerfect je natolik tenký, že je dokonce kompatibilní se zadním pouzdrem PanzerGlass a můžete je nosit spolu.
  • Fantastické 4 vrstvy:
    Oleofobní vrstva je rozhodující v tom, jak vnímáme kvalitu produktu. Zabraňuje otiskům prstů a výrazně redukuje šmouhy. Navíc je příjemná na dotek. Vrstva ochranného skla. Klíčovým rozlišovacím znakem je kvalitní ochranné sklo. Je navrženo tak, aby vytvořilo dokonalou rovnováhu mezi odolností proti pádu a poškrábání a zároveň si zachovalo tenkost, která nijak neovlivní atraktivitu chytrého telefonu.Polymetylmetakrylátová (PMMA) vrstva je především o bezpečnosti. Je přilepená na sklo, aby poskytovala pevnou oporu, takže pokud se sklo náhodou rozbije, neroztříští se na střepiny. Tímto způsobem není nikdy ohrožena vaše bezpečnost. Silikonová vrstva umožňuje snadné připevnění na váš chytrý telefon. Zajišťuje dokonalou přilnavost a bezpečné uchycení i po opakovaném odstranění či aplikování.
  • Trvale udržitelné obaly
    Společnost PanzerGlass se rozhodla snížit svůj environmentální dopad. Prostřednictvím moderních technologií mění tradiční obaly za ekologické, trvale udržitelné, které jsou přátelské k životnímu prostředí. Přispívají tak k lepší budoucnosti nás všech.

Obsah prodejního balení:

  • PanzerGlass ochranný kryt
  • Handrička napuštěná alkoholem
  • Handrička z mikrovlákna
  • Samolepka na odstranění prachu


Recenze na PanzerGlass ochranný kryt objektivu fotoaparátu pro Apple iPhone 14 Pro/14 Pro Max

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.