The Order: 1886 PS4

Cena s DPH
549 Kč
Cena bez DPH: 454 Kč
 
 
Kód produktu: 215713
PlayStationEN dabing
 
Chceš ušetřit 340 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 209 Kč

The Order: 1886 [PS4]


The Order: 1886 přepisuje historii představením unikátních vizí Viktoriánské éry Londýna, kde mýty a technologie existují společně. Jako člen elitního řádu rytířů, vejděte do staletí staré války, která změní historii navždy.


  • Alternativní historie - The Order: 1886 umožňuje hráčům objevit unikátní verzi Viktoriánského Londýna, kde se technologie a nadpřirozeno setkávají. Budete moci využívat pokročilé zbraně a vymoženosti, které sice v té době neexistovaly, ale realističnost hry Vám dá dojem, že jsou velmi skutečné a uvěřitelné.
  • Historická mytologie - Hra představuje unikátní mytologii, která se sjednocuje se skutečnou historií (skutečná místa, postavy a události) se zápletkami příbuzných mýtů a legend, které vytvářejí alternativní historii k té, kterou známe dnes.
  • Video zážitek - Provedení video sekvencí je navrženo tak, aby napodobilo strukturu filmu, a využívá reálný film a kinematografické technologie, které ještě více zdůrazňují dramatický charakter a realismus hry.
  • Kvalitní vývojářský tým - Ready at Dawn Studios mají za sebou úspěšné série jako Daxter či God of War. Studio je známé tím, že tlačí hardware na jeho hranice a využívá maximum potenciálu, který přeměňuje v neuvěřitelný zážitek.


Recenze na The Order: 1886

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.