Red Dead Redemption 2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Red Dead Redemption 2 - XBOX ONE
Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
Kód produktu: 361084
RockstarEN dabing
 
Chceš ušetřit 110 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 509 Kč

Red Dead Redemption 2 [PS4]


Hra od tvůrců Grand Theft Auto 5 a Red Dead Redemption , Red Dead Redemption 2 je epický příběh o životě v neúprosném srdci Ameriky. Obrovský atmosférický svět také poskytne základy pro zcela nové zážitky v multiplayerovém režimu.
Znovu vítejte ve světě, ve kterém se nezákonné hazardní hry, přestřelky a pití stávají životním stylem. Pokračování vysoce populárního otevřeného světa ve stylu akce divokého západu, které bude zaručeně větší, odvážnější a mnohem realističtější.
Amerika, píše se rok 1899. Začal se konec éry divokého západu a muži zákona loví poslední členy gangů. Ti, kteří se nevzdají nebo nepodlehnout, jsou zabiti.
Po špatném zvratu vlámačky ve westernovém městečku Blackwater, jsou Arthur Morgan a jeho gang Van der Linde donuceni k úniku. V patách jim jsou federální agenti a nejlepší lovci odměn v kraji. Aby gang přežil, je donucený loupit, krást a probojovat se drsným vnitrozemím Ameriky. Kvůli neshodám v gangu hrozí jeho rozpadnutí. Arthur se musí rozhodnout mezi vlastními ideály a věrností ke gangu, který ho vychoval.


Pro hraní v režimu online vyžaduje hra přístup k síti internet!


Recenze na Red Dead Redemption 2

Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1  
od Roman Vlček 2 z 5 Hvězdiček! 27. 11. 2018
Španělska krabička, docela blbý.
Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
Celkem stran:   1