Ochranné sklo PanzerGlass UWF AB pro Samsung Galaxy S23 Ultra, černé

Cena s DPH
809 Kč
Cena bez DPH: 669 Kč
 
 
Kód produktu: 457949
PanzerGlass

Ochranné sklo PanzerGlass UWF AB pro Samsung Galaxy S23 Ultra, černé [7317]

Dnes už nestačí chránit si jen displej chytrého telefonu. Pokročilé technologie objektivu jsou křehké a náchylně k poškození. Poskytnutím dodatečné ochrany předejdete nečekaným finančním nákladům a zajistíte, že iv budoucnu budou všechny funkce objektivu fungovat spolehlivě a podle očekávání.

O produktu

  • Temperace v peci po dobu 5 hodin
    Ochranné sklo značky PanzerGlass™ je vyráběno z jedinečného japonského skla Asahi, poctivou temperací v peci (ne chemicky) při teplotě 500 °C po dobu až 5 hodin. Díky unikátnímu patentovanému technologickému postupu je připraveno odolávat všem nástrahám, kterým může být vystaveno při každodenním používání – pádům, škrábancům či nárazům tvrdých předmětů.
  • Antibakteriální povrch
    Na povrchu ochranných skel PanzerGlass™ se nachází speciální antibakteriální vrstva, která je netoxická a dokáže eliminovat až 99 % bakterií či spór plísní. Poskytuje 12měsíční nepřetržitou ochranu a její vlastnosti jsou testovány podle přísné normy ISO 22196 / JIS 22810. Chrání tak vaše zdraví před nepříjemnými onemocněními.
  • 2x vyšší odolnost vůči pádům
    Sklo PanzerGlass™ pro řady Samsung Galaxy S23 je 2x odolnější vůči pádům než verze pro model Galaxy S22 a S22+. Díky tomu prodlužuje životnost chytrého telefonu a snižuje riziko drahých oprav. Svůj telefon můžete sebevědomě používat i v náročných podmínkách a případný pád nebude automaticky znamenat rozbití displeje.
  • Sklo, které nepoškrábete
    Nosíte svůj Samsung v kapsách s klíči nebo jinými tvrdými předměty? Díky ochrannému sklu PanzerGlass™ se nemusíte obávat nepříjemných škrábanců na displeji. Vyvinuto totiž bylo tak, aby odolalo až 3 000 poškrábáním, které byly testovány ocelovou vlnou.
  • Úroveň tvrdosti DIAMOND
    Nejodolnější skla PanzerGlass™ DIAMOND jsou až 3x temperovaná a leštěná. Díky tomu zajišťují nekompromisní ochranu a bez problémů odolávají i velmi silným nárazům či škrábancům od mimořádně ostrých předmětů. Ochranná skla PanzerGlass™ DIAMOND jsou ideální volbou pro každého, kdo chce svému chytrému telefonu dopřát nejlepší možnou ochranu před všemi vnějšími vlivy.
  • Ultra-Wide Fit (Case Friendly)
    Speciálně navržená velikost ochranného skla, která dokonale překrývá celou přední stranu displeje až po okraj, avšak zároveň je kompatibilní s pouzdry a obaly. . Zabezpečuje velmi dobrou ochranu před různými druhy poškození, ale zároveň zachovává vysokou citlivost na doteky a nezkresluje barevnost displeje. Díky dokonalému překrytí displeje má toto sklo v porovnání se Standard fit až o 100% pevnější okraje a je o 20% ohebnější. Navíc odolá pádům z o 150 % větší výšky. Zajišťuje tak špičkovou ochranu za všech okolností.
  • Precizně zahnuté okraje
    Ochranné sklo značky PanzerGlass™ pro zahnutý displej řady Samsung Galaxy S23 představuje výjimečnou ochranu, která dosahuje nejvyššího stupně tvrdosti DIAMOND. Poskytuje tak maximální ochranu vašemu chytrému telefonu. Přesně tvarované křivky ochranného skla PanzerGlass™ dokonale sednou na displej vašeho chytrého telefonu a zajistí jeho špičkovou ochranu před různými druhy poškození. Při aplikaci nedochází k vytváření vzduchových bublin a součástí balení je také rámeček "EasyAligner".
  • Nalepte jej až 200x!
    Nalepení skla PanzerGlass™ je mimořádně jednoduché a zvládnete jej iv případě, že nemáte žádné předchozí zkušenosti. Ale pokud se vám náhodou nepodaří napoprvé, nemusíte se obávat, že sklo ztratí svou funkčnost a budete si muset koupit druhé. Silikonový povlak na zadní straně skla PanzerGlass™ zajišťuje, že jej můžete až 200x odlepit a následně opětovně nalepit, aniž by přišlo o své vynikající vlastnosti. Pokud náhodou vyměníte váš chytrý telefon za nový, umíte jej bez problémů přelepit.
  • Udržitelná EKO balení
    Společnost PanzerGlass™ dbá na snižování environmentální zátěže. A to nejen tím, že prodlužuje životnost zařízení a zamezuje jejich rozbití v důsledku pádů nebo nárazů. Balení je vyrobeno z ekologického, trvale udržitelného papíru s FSC certifikací. Ten sestává ze surovin, které jsou získávány a zpracovávány s ohledem na přírodu. Obaly produktů jsou tak přátelské k životnímu prostředí a přispívají k lepší budoucnosti nás všech.

Obsah prodejního balení:

  • Tvrzené sklo PanzerGlass
  • Sériové číslo tvrzeného skla
  • Mokrý a suchý čistící hadřík
  • Odstraňovač prachu


Recenze na Ochranné sklo PanzerGlass UWF AB pro Samsung Galaxy S23 Ultra, černé

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.