Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy - PS4
Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 394988
BandaiEN dabing

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy [NSW]


Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Trilogy je kolekce 3 oblíbených Naruto bojových her: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm, Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2 a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Další díl přinášející příběh animovaného ninju Naruta a jeho přátele. Hra Vám umožní zmocnit se jedné z 25 postav známých z TV série Naruto, kde každá postava je originální vzhledově i co se speciálních útoků týče. Budete sa pohybovat po rozsáhlém světě, který je plný NPC postav které žijí vlastním životem. Projdete se stovkou misí a mnohým dalším. Základem hry je trojrozměrné bojiště, které je dokonce mutlidimenzionální. Prostředí tak při boji hraje obrovskou úlohu a každé bojiště má svoje vlastní specifika, které bude třeba využít, popřípadě si dát pozor na jeho přednosti využívané soupeřem. Nepůjde přitom jen o bitky. Kromě klasických úderů a komb bude možné objevovat tajné kombinace, které jsou obzvlášť silné.
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 přivádí celosvětový manga hit k životu úplně novým způsobem, včetně nově definované mechaniky soubojů, bohatého příběhového režimu s možností opětovného hraní a vůbec první možností online hraní v sérii Naruto. Ohromující grafika a animace v reálném čase Vás vrhnou do živého manga světa plného dramatických 3D soubojů s bossy proti více než 40 soupeřům. Vyzvěte skutečné soupeře online a předveďte svůj ninja styl s novým systémem hracích karet. Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 není nič menší, jako nejelektrizujíčtější, vizuálně dokonalá bojově-dobrodružná hra jaká byla kdy vydaná.
 
  • Ukažte svůj ninja styl světu díky online režimu
  • Prožijte příběh Shippuden jako kdybyste byli v anime
  • Totálně vylepšený a hlubší herní obsah
  • Bojujte s působivými bossy v soubojích, jaké jste nikdy předtím neviděli
    Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst Kritikou oceňovaná série Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm se vrací s očakávanými boss souboji a úplně novými funkcemi, které změní celý herní zážitek. Příběhový režim, ve kterém se poprvé ve videohře představuje útok Masked Mana a Nine Tails na Leaf Village, Vám umožňuje maximálně věrně přežít nejnovější události anime série. Hra Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 je dokonalejší, věrnější a extrémnější a nabízí nejepičtější Naruto zážitek, jaký jste kdy mohli vidět ve videohře. Dattebayo!
     
  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 bere všetko, co už víte, aby Vám nabídla nejúchvacující a nejepičtější Naruto hru, jaká byla kdy vytvořena.
  • Příběhový režim začíná invazí NineTails! Pomožte Hiruzenovi a Minatovi bránit vesnici proti Masked Manovi a NineTails.
  • Souboje s bossy jsou zpět a jsou působivější než jste si kdykoliv předtím vůbec představovali. Připravte se zapojit celou dědinu v obrovském souboji s bossem Nine Tails.
    Full Burst verze hry navíc obsahuje:
  • Nová kapitola, kde Itachi a Sasuke bojují spolu proti Kabutovi v Dragon Sage Mode a snaží se prolomit Forbidden Reanimation Jutsu.
  • Nová hratelná postava - Yakushi Kabuto v Sage Mode
  • Director's Cut verze - užijte si kompletní a rozšířené videosekvence a prožijte konflikt, který dává do sázky celý Ninja svět intenzivnější, než kdykoliv předtím.
  • 100 nových misí - užijte si množství nových misí, ze kterých mnohé mají úplně vlastní unikátní požadavky.
  • 38 dodatečných kostýmů - ohoďte postavy s novým setem kostýmů z Ultimate Ninja Storm 3 DLC balíčků.

 

Recenze na Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.