Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy - NSW
Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
Kód produktu: 377708
BandaiEN dabing
 
Chceš ušetřit 60 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 559 Kč

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy [PS4]


Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm Trilogy je kolekce 3 oblíbených Naruto bojových her: Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm, Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2 , Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst .
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm

Další díl přinášející příběh animovaného ninji Naruta a jeho přátel. Hra Vám umožní zhostit se jedné z 25 postav známých z TV série Naruto, kde každá postava je originální vzhledově i co se speciálních útoků týká. Budete se pohybovat po rozsáhlém světě, který je plný NPC postav které žijí vlastním životem. Projdete se stovkou misí a mnohým dalším.

Základem hry je trojrozměrné bojiště, které je dokonce mutlidimenzionálne. Prostředí tak při boji hraje obrovskou roli a každé bojiště má své vlastní specifika, které bude třeba využít, popřípadě si dát pozor na jeho přednosti využívané soupeřem. Nepůjde přitom jen o bitvy. Kromě klasických úderů a komb bude možné objevovat tajné kombinace, které jsou obzvláště silné.
Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 přivádí celosvětový manga hit k životu úplně novým způsobem, včetně nově definované mechaniky soubojů, bohatého příběhového režimu s možností opětovného hraní a vůbec první možností online hraní v sérii Naruto. Ohromující grafika a animace v reálném čase Vás vrhnou do živého manga světa plného dramatických 3D soubojů s bossy proti více než 40 soupeřům. Vyzvěte skutečných soupeřů online a předveďte svůj ninja styl s novým systémem hracích karet.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2 není nic menší, než najelektrizujúcejšia, vizuálně dokonalá bojově-dobrodružná hra jaká byla kdy vydána.



  • Ukažte svůj ninja styl světu díky online režimu
  • Prožijte příběh Shippuden jako když jste byli v anime
  • Totálně vylepšený a hlubší herní obsah
  • Bojujte s působivými bossy v soubojích, jaké jste nikdy předtím neviděli
    Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3: Full Burst

    Kritikou oceňovaná série Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm se vrací s očekávanými boss souboji a zcela novými funkcemi, které změní celý herní zážitek.

    Příběhový režim, ve kterém se poprvé ve videohře představuje útok Masked Mana a Nine Tails na Leaf Village, Vám umožňuje maximálně věrně prožít nejnovější události anime série.

    Hra Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 je dokonalejší, věrnější a extrémnější je nabízí najepickejší Naruto zážitek, jaký jste kdy mohli vidět ve videohře. Dattebayo!


  • Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 bere vše, co již víte, aby Vám nabídla najuchvacujúcejšiu a najepickejšiu Naruto hru, jaká byla kdy vytvořena.
  • Příběhový režim začíná invazí NineTails! Pomozte Hiruzenovi a Minato bránit vesnici proti Masked Manovi a NineTails.
  • Boje s bossy jsou zpět a jsou působivější než jste si kdy předtím vůbec představovali. Připravte se zapojit celou vesnici v obrovském souboji s bossem Nine Tails.
    Full Burst verze hry navíc obsahuje:
  • Nový chapter, kde Itachi a Sasuke bojují spolu proti Kabuto v Dragon Sage Mode a snaží se prolomit Forbidden Reanimation Jutsu.
  • Nová hratelná postava-Yakushi Kabuto v Sage Mode
  • Directors Cut verze-užijte si kompletní a rozšířené videosekvence a prožijte konflikt, který dává do sázky celý Ninja svět intenzivněji, než kdykoliv předtím.
  • 100 nových misí-užijte si množství nových misí, z nichž mnohé mají zcela vlastní unikátní požadavky.
  • 38 dodatečných kostýmů-Ohoďte postavy s novým setem kostýmů z Ultimate Ninja Storm 3 DLC balíčků.


  • Recenze na Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.