Herní stůl Endorfy Atlas L, černý

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
8 709 Kč
Cena bez DPH: 7 198 Kč
 
 
Kód produktu: 461747

Herní stůl Endorfy Atlas L, černý [EY8E003]

 

Hrajte bez omezení as naprostým pohodlím. Herní stůl Endorfy Atlas L je jako stvořený pro vaše herní maratony. Jakmile si k němu sednete, ostatní stoly přestanou mít smysl. Má kapacitu neuvěřitelných 80 kg, takže si nemusíte vybírat mezi přídavným monitorem a streamovacím zařízením – vše zde má své místo.

O produktu

  • Dostatek prostoru pro všechno
    Neomezujte se! Mějte na svém stole vše, co potřebujete - a přesto vám zůstane dostatek prostoru pro ničím neomezené hraní. Deska stolu je o velikosti 150 x 78 cm. Pohodlně na ni umístíte všechno své herní náčiní a zůstane vám dostatek místa pro široké a bleskově rychlé pohyby myší.

  • Nadčasový design a odolnost
    Povrchová úprava desky stolu ve stylu uhlíkových vláken nejen dobře vypadá, ale je také odolná proti poškrábání. Maximální stabilitu a odolnost zajišťuje robustní ocelová konstrukce s nosností až 80 kg.

  • Propracované detaily
    Hru za tímto stolem vám zpříjemní spoustu vychytávek. Výšku stolu lze nastavit ve čtyřech možnostech (72, 75, 78 a 80 cm) tak, aby odpovídala vašim potřebám. Propracované vedení kabelů zaručí, že se nezamotáte do jejich spletitého vedení. Místo najdou i vaše sluchátka – deska stolu disponuje praktickým háčkem, díky kterému je budete mít vždy po ruce.

 

Technická specifikace
Materiál desky Laminovaná dřevotříska
Materiál konstrukce Ocel
Speciální vybavení Držák na sluchátka
Nastavení výšky
Vedení kabelů
Podsvícení Ne
Nosnost 80 kg
Délka 150 cm
Šířka 78 cm
Výška 72 - 80 cm, nastavitelná
Hmotnost 28,23 kg

Obsah prodejního balení:

  • Herní stůl
  • Montážní příslušenství
  • Dokumentace


Recenze na Herní stůl Endorfy Atlas L, černý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.