Doom 3 (VR Edition) PS4

Cena s DPH
389 Kč
Cena bez DPH: 321 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 419796
BethesdaEN dabing

Doom 3 (VR Edition) [PS4]


DOOM 3 (VR Edition) transformuje kriticky uznávanou akční hororovou střílečku do podoby VR zážitku exkluzivně pro PlayStation VR. DOOM 3 (VR Edition), která se dá hrát na PlayStation 4 a zpět kompatibilní s PlayStation 5, obsahuje DOOM 3 a obě expanze – Resurrection of Evil a The Lost Mission – na více než 15 hodin intenzivního hraní.


Pekelní démoni propadli Mars interdimenzionálním portálem a hrozí, že napadnou Zemi. Bojujte s démonickými útočníky přes klaustrofobické chodby opuštěného výzkumného zařízení a do hlubin samotného pekla, abyste zavřeli portál a zabránili démonům dostat se na Zemi.


Podpora AIM ovládání

Vezměte mocný arzenál zabíjející démony do svých rukou s plnou podporou řadiče AIM. Pomocí preciznosti ovladače AIM dosáhnete dokonalého headshotu, snadno zkontrolujete rohy nebo slepou střelbu z krytu a vyhnete se útokům, aniž byste sundali prst ze spouště.


Klasické zbraně, nový vzhled a hudba

DOOM 3 (VR Edition) vypadá a zní lépe než kdykoli předtím. Každá zbraň je plně realizována ve vysokém rozlišení s vylepšenými texturami, shadery a vizuálními efekty. Aby se doplnil jejich nový vzhled, zvukové efekty každá zbraň byla zcela přepracována, aby byla hlasitější a nepříznivější. Roztrhání a trhání démonů nikdy nevypadalo tak dobře.


Základní vitály

Mějte okamžité přehledy o svém zdraví, brnění a úrovních nabití pomocí rychlého pohledu na zcela nový displej připevněný na zápěstí, zatímco počet nábojů se nyní zobrazuje přímo na vašich zbraních.



Recenze na Doom 3 (VR Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.