Dakar Desert Rally Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Dakar Desert Rally - PS5Dakar Desert Rally - Xbox Series X|S
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 451239
SaberEN dabing

Dakar Desert Rally [PS4]

Dakar Desert Rally je největší a nejúžasnější dobrodružství v terénních rallye, jaké bylo kdy vyvinuto. Dakar Desert Rally zachycuje skutečnou rychlost a vzrušení z největších rally závodů Amaury Sport Organisation na planetě, což představuje širokou škálu licencovaných vozů od nejlepších světových výrobců, včetně motocyklů, aut, nákladních aut, čtyřkolek a SSV. Hra nabízí jedinečné výzvy pro skalní fanoušky off-roadové simulace a příležitostné fanoušky závodů. Soutěžte v divokých online závodech pro více hráčů nebo procházejte rozsáhlou divočinou ve hře pro jednoho hráče offline.

Klíčové vlastnosti

    • Autentický zážitek z Rally Dakar
      Více než 30 etap plného závodu rallye z oficiálního závodu Rallye Dakar 2020, 2021 a 2022 s oficiálně licencovanými vozidly, týmy a piloty v režimech pro více hráčů a pro jednoho hráče. To vše v obrovském otevřeném světě, který vás neomezuje jen na tratě a cesty. Hra také podporuje širokou škálu volantů pro dokonalý zážitek z jízdy.

    • Roční období a dynamické počasí
      Obsahuje všechna čtyři roční období a celý cyklus den-noc. Ať už čelíte vznášejícím se písečným bouřím, zářícímu slunečnímu záření v poušti, vyčerpávajícímu dešti a sněhu nebo hlubokému bahnu, budete muset překonat živly a svou konkurenci, abyste vyhráli.

  • Hrajte online i offline
    Rozviňte svoji kariéru v Rally Raid ve hře pro jednoho hráče nebo soutěžte v online multiplayerových akcích se svými přáteli. Budete tím nejrychlejším jezdcem právě vy?

Trailer


Recenze na Dakar Desert Rally

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.