ASUS ROG Ally travel case

Cena s DPH
909 Kč
Cena bez DPH: 751 Kč
 
 
Kód produktu: 463342
ASUS

ASUS ROG Ally travel case [90NV00D0-B10000]

Pouzdro pro vaši konzoli

Udržujte svůj ROG Ally na cestách v bezpečí s cestovním pouzdrem ROG Ally. Kapesní konzole ASUS ROG Ally vám poskytne špičkový herní zážitek ať už jste kdekoli a kdykoli. Pokud jste však s konzolou venku, existuje riziko, že se vaše zařízení poškodí. Pokud jej necháte v tašce, obrazovka se může poškrábat a části, jako joystick se mohou poškodit. Proto budete pro ROG ALLY potřebovat cestovní pouzdro.
Toto pouzdro nese nejen značku ROG a skvělé holografické logo, ale je speciálně vyrobeno pro herní konzoli Rog Ally. Má také vodoodpudivý povrch, který chrání vaše zařízení při kontaktu s tekutinami. Dokonce i vnitřek pouzdra chrání ROG Ally, jelikož má měkkou vnitřní síťovinu s fleecovou přihrádkou. Netřeba zapomenout ani na složenou záložku se dvěma kapsami, do kterých lze uložit SD karty.

O produktu

    • Ochrana za každého počasí
      Vodoodpudivá PU tkanina chrání vaši konzoli před náhodným rozlitím a nepříznivým počasím, zatímco celé pouzdro je zajištěno pomocí YKK zipu s ozdobným nápisem ROG. Měkká fleecová vnitřní vložka chrání obrazovku před poškrábáním.

    • Potřebujete stojan? Žádný problém
      Když si potřebujete zapnout hru, pouzdro lze použít i jako přenosný stojan. Pohodlně se usaďte a hrajte nebo sledujte na cestách pomocí střední přihrádky, která se složí a vytvoří přenosný stojan. ROG Ally Travel Case vás dostane přímo do akce.

  • Bezpečné úložiště
    ROG Ally Travel Case má dodatečný bezpečný úložný prostor pro kreditní karty i MicroSD karty.

 

Technická specifikace
Barva: černá
Materiál: vrchní vodoodpudivá PU vrstva
polyesterové pouzdro
vnitřní fleecová vložka
YKK zip
Rozměry: 30,5 (D) x 14,3 (Š) x 5 (V) cm
Hmotnost: 189 g

Obsah balení:

  • Cestovní pouzdro ROG Ally
  • Dokumentace


Recenze na ASUS ROG Ally travel case

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.