ASUS ROG Ally Z1E

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
16 099 Kč
Cena bez DPH: 13 305 Kč
 
 
Kód produktu: 461724
ASUS

ASUS ROG Ally Z1E [RC71L-NH001W]

Hrajte vaše nejoblíbenější hry kdykoli a kdekoli

Pusťte se do těch nejlepších her, ať už jste kdekoli a kdykoli. Kapesní počítač ASUS ROG Ally vám poskytne špičkový herní zážitek a zabere méně místa než klasický notebook. Nabízí procesor AMD Ryzen Z1 Series a lze na něm hrát ve Full HD 120Hz rozlišení.





Hrajte na plný plyn

Ponořte se hluboko do svých oblíbených AAA nebo nezávislých her a sledujte, jak se hodiny rozplývají s rozsáhlým Full HD 120Hz displejem a neuvěřitelně pohodlnou ergonomií. Chcete-li dosáhnout skutečně špičkového zážitku, spárujte Ally s externím GPU XG Mobile, monitorem, myší a klávesnicí pro e-sporty a hraní her ve vysokém rozlišení 4K.


Všechny hry na dosah ruky

Chcete mít všechny své hry ze všech knihoven pohromadě? Speciální edice Armory Crate byla navržena pouze pro Ally, navrženou pro třídění a bezproblémové spouštění všech vašich her z jednoho místa bez ohledu na to, kde jsou nainstalovány.
Více knihoven, jedno zařízení. ROG Ally je plně kompatibilní se službami Steam, Xbox Game Pass, Epic, GOG a dalšími, což zajišťuje, že bez ohledu na to, kde si své hry koupíte, můžete je hrát na Ally.




Zrozeno pro hraní kdekoli

Zcela nový procesor AMD Ryzen Z1 pohání tento neuvěřitelný herní stroj. Tento silikonový čip je postaven na špičkovém 4nm procesu, obsahuje architekturu Zen 4 a zcela novou grafiku RDNA 3. Díky neuvěřitelným technologiím upscalingu, jako je FidelityFX Super Resolution a Radeon Super Resolution, může Ally zvýšit snímkovou frekvenci při zachování vynikající kvality obrazu. Vyberte si ze tří různých provozních režimů, abyste dosáhli rovnováhy mezi výkonem a spotřebou energie, od 9 W v tichém režimu přes 15 W v režimu Performance až po 25 W v Turbo režimu (nebo 30 W při připojení ke střídavému proudu). ROG úzce spolupracoval s AMD, aby plně využil potenciálu tohoto špičkového hardwaru a Ryzen Z1 Extreme je zde, aby vzal herní svět útokem.




Rozšíření MicroSD

Máte-li větší knihovnu her, Ally vás podrží. Vyhrazený slot pro kartu microSD UHS-II vám umožňuje bez námahy přidat do vašeho zařízení vysokorychlostní úložiště, díky čemuž budete mít více her nainstalovaných a připravených ke hraní. Díky téměř stejným časům načítání jako dedikovaný SSD PCIe Gen 4 se už nikdy nebudete muset obávat, kam své hry uložíte.


Hraní na cestách?
Žádný problém!


Hrajte své oblíbené hry a sledujte svůj oblíbený obsah celé hodiny bez obav o to, zda máte nabíječku u sebe, nebo zda ji máte kde zapojit.
Užijte si až 2 hodiny hraní lokálně na zařízení s až 6,8 hodinami přehrávání videa. Ally také podporuje rychlé nabíjení, které mu umožňuje nabít se z 0-50 % za pouhých 30 minut.


Tepelný systém s nulovou gravitací

ROG Ally je navržen tak, abyste mohli hrát kdekoli, a proto potřeboval odpovídající tepelné řešení. Tradiční tepelná řešení spoléhají na gravitaci, která pomáhá tepelným trubicím odvádět teplo ze systému, ale díky speciálně konstruovanému potrubí, které využívá síťovinu, Ally gravitaci skutečně vzdoruje.

Fluidní dynamické ložisko

Oba ventilátory mají design fluidních ložisek, což je osvědčený styl, díky kterému se Ally bude výkonný po celá léta. Ventilátory s kapalinovým ložiskem mají také nízké tření, i když běží v netradičních orientacích, což vám umožňuje držet Ally v jakémkoli směru bez obav.

Čím vás ještě zaujme

    • Šampion péřové váhy
      S hmotností pouhých 608 gramů se ROG Ally cítí pohodlně i během delších herních sezení a nikdy nebude zátěží ve vašem batohu.

    • Pohlcující stereo zvuk
      Dva přední reproduktory Smart Amp s Dolby Atmos napumpují hlasitost bez zkreslení a ponoří vás přímo do vašich her, zatímco obousměrné AI potlačení hluku zpracovává příchozí i odchozí zvuk, aby odfiltrovalo jakékoli chybné zvuky na pozadí z vašich hlasových rozhovorů.

    • Dosáhněte oblaka s Wi-Fi 6E
      Ally byl zkonstruován pro cestování, takže je vybaven ultrarychlou sítí Wi-Fi 6E. Wi-Fi 6E podporuje 4x větší síťovou kapacitu ao 75 % nižší latenci než Wi-Fi 6, což umožňuje Ally streamovat videa, přistupovat k cloudovým herním službám a stahovat hry bez námahy i v přeplněných sítích.

    • Lepší viditelnost venku s Corning DXC
      Vrstva Corning Gorilla Glass DXC snižuje povrchové odrazy a zároveň zvyšuje tvrdost o více než 40 % pro lepší odolnost proti poškrábání. Méně odrazů znamená, že můžete sledovat, co se děje na obrazovce v jasném nebo vnějším prostředí.

  • Nulové rozptýlení
    Zatímco mnoho handheldů na trhu volí jeden ventilátor, víme, že extra proudění vzduchu je vždy prospěšné. Ally je vybaven dvěma ventilátory, které umožňují lepší chlazení při nižších rychlostech, aby byl hluk omezen na minimum.

 

Technická specifikace
Obecné
Operační systém: Windows 11 Home
Procesor: AMD Ryzen Z1 Extreme Processor
Počet jader procesoru: 8
Cache procesoru: 24 MB
Operační paměť: 16 GB
Typ paměti: LPDDR5
Kapacita úložiště 512 GB PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD (2230)
Displej
Velikost displeje: 7 "
Rozlišení: FHD (1920 x 1080)
Typ panelu: IPS
Doba odezvy: 7 ms
Jas: 500 nýtů
Obnovovací frekvence 120 Hz
Typ dotykové obrazovky: 10bodový multidotykový
Konektivita
I/O porty 1x 3,5 mm kombinovaný zvukový konektor
1x mobilní rozhraní ROG XG a kombinovaný port USB Type-C (s USB 3.2 Gen2, podpora DisplayPort 1.4)
1x čtečka karet (microSD) (UHS-II)
Ostatní
Baterie 40 Wh, 4S1P, 4článkový Li-ion
Zdroj TYPE-C, 65W AC adaptér
Hmotnost 608 g
Rozměry 28,0 x 11,1 x 2,12 ~ 3,24 cm

Obsah balení:

  • 1 x Konzole ROG Ally
  • 1 x Příslušenství
  • Dokumentace


Recenze na ASUS ROG Ally Z1E

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.