Zwilling Enfinigy Topinkovač dvojitý, černý

Cena s DPH
2 290 Kč
Cena bez DPH: 1 893 Kč
 
 
Kód produktu: 446777
Zwilling

Zwilling Enfinigy Topinkovač dvojitý, černý [A0067586]

<

Revoluce v přípravě křupavých topinek


Topinkovač Enfinigy na 2 plátky toastového chleba německé značky Zwilling JA Henckels vás na první pohled zaujme svým moderním nadčasovým designem v černém provedení s čistými liniemi a samozřejmě také funkcemi, které usnadňují jeho každodenní používání. Zpříjemní vaši rodinnou snídani a připraví vám lahodné toasty, přesně takové, jaké máte nejraději – na povrchu křupavé a uvnitř měkké.


    • Soft-lift, jemné vysouvání toastů
      Zapomeňte na vystřelování toastů a jejich létání vzduchem. S funkcí soft-lift se toasty jemně a pozvolna vysunou při dosažení nastavené úrovně přepečení. Díky integrované funkci přizvednutí lze z toustovače snadno vyjmout i menší toasty bez rizika popálení.

  • Rovnoměrné propečení, pojistka proti spálení
    Díky vycentrování toastů a 4 samostatným topným prvkům bude chléb, toasty, bagely či jiné pečivo propečené vždy rovnoměrně z obou stran. Topinkovač sám automaticky zkrátí dobu opékání při opakovaném používání, aby výsledné přepečení odpovídalo nastavení. Spálení plátků není možné protože topinkovač se po nastaveném cyklu pečení automaticky vypne. Bezpečnostní pojistka zabrání spálení toastů, budou vždy maximálně tmavě hnědé, ne černé.

    • Design
      Toustovač je charakteristický svým nadčasovým a moderním designem. Design pochází z Milánského studia Matteo Thun & Antonio Rodriguez. Tělo topinkovače má elegantní matnou barvu a pevnou kovovou konstrukci.

  • Už žádné drobky
    S toustovačem Enfinigy se už nemusíte obávat problémů s drobky. S tímto toustovačem více nebudete mít drobky po celé kuchyni. Všechny drobky skončí ve snadno vyjímatelném podnosu na drobky.

    • Množství programů a úrovní
      Kromě 7 úrovní nastavení míry propečení má toustovač i 3 předprogramovaná tlačítka: pro jednostranné opékání (bagelů), opékání mraženého pečiva a funkci opětovného ohřátí již opečeného toustu, na který jste v ranním shonu zapomněli. Proces opékání lze kdykoli ukončit stisknutím praktického stop tlačítka.

  • Objevujte funkce
    Udělali jste si toasty a zapomněli na to? S toustovačem Efinigy to už pro vás nebude žádný problém. Pomocí funkce opětovného ohřevu lze ohřívat vychladlé toasty bez spálení nebo jiného poškození vaší dokonalé topinky.

Technická specifikace

Příkon: 800 - 1000 W
Napětí: 220 - 240 V
Frekvence: 50/60 Hz
Barva: Matná černá
Rozměry: 29,2 x 16,8 x 20,6 cm
Hmotnost: 2,14 kg

Obsah balení:

  • Toustovač Efinigy
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Zwilling Enfinigy Topinkovač dvojitý, černý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.