Zoo Empire PC CD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 4916
Enlight

Zoo Empire [PC CD]

Vaším úkolem bude v této hře pečovat o zvířátka všeho druhu a ze všech koutů světa, zajišťovat jejich každodenní potřeby, starat se o jejich zdraví, štěstí a potravu. Pomáhat vám v tom budou vámi vybraní zaměstnanci. Postupem času, když se vám bude dařit, se budete dostávat k dalším, jinak skrytým možnostem.

Neméně důležitá ale bude také péče o návštěvníky vaší zvířecí říše. I pro ně bude třeba zajistit veškerý komfort jako stánky s jídlem, pitím, suvenýry, a pod. Kromě toho všeho budete mít stejně na starost i úpravu krajiny, abyste vše přizpůsobili svým představám a potřebám vašich svěřenců.

Zoo Empire je plně ve 3D a obsahuje několik módů. Chybět nebude klasický Sandbox, ve kterém si sami určíte pravidla hry, na výběr však budete mít i kampaň o 20 scénářích, během kterých postupně vybudujete svou kariéru. Ta bude mít různé směry. Abyste nalákali do své zoo více lidí, budete moci svá zvířátka i trénovat k určitým kouskům a organizovat jejich představení. Hra disponuje velmi volnou kamerou a umožní vám také snímat různé okamžiky a vytvářet vlastní fotoalbum .

Recenze na Zoo Empire

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.