Zombie Night Terror Nintendo SWITCH

Cena s DPH
939 Kč
Cena bez DPH: 776 Kč
 
 
Kód produktu: 446508
TesuraEN dabing

Zombie Night Terror [NSW]

Příběh


Připravte se na nejnapínavější noc ve vašem životě! Stala se nějaká zvláštní věc a všichni lidé se mění v krvežíznivé mrtvoly. Ale hádejte, kdo za touto armádou stojí. VY! Tak rozšiřte tuto pandemii abyste vymazali lidstvo z povrchu zemského. Protože jediná cesta jak přežít apokalypsu, je být apokalypsou! Krev a slzy, nevhodný smích a tuny hádanek, ze kterých vám doslova exploduje hlava... Toto je Zombie Night Terror!

O hře

    • Veďte Zombie armádu
      Jste hlavou, oni jsou svaly. Vaši Zombie se řídí rozkazy, které jim zadáte bez jakýchkoli stížností.

    • Unikátní systém mutací
      Mít armádu Zombie je skvělé. Mít armádu zmutovaných Zombie je ještě lepší! Využijte výhod systému mutací abyste překonali obranu nepřátel.

    • Nejste sami
      Mít Zombie je jako mít domácí zvíře. Je to zábava, ale musíte se o ně starat... Na to jsou tu lidé, protože jsou skvělou cestou, jak udržovat Zombie syté.

    • Kontaminujte
      Potřebujete větší hordu? Inu, jednoduše konvertujte lidi ke svému cíli! Nepotřebujete šarm. Stačí jedno kousnutí na krk...

    • Zničitelné prostředí
      V dobách zombie apokalypsy se lidé ukrývají na různých místech. Ale nikde ve skutečnosti nejsou v bezpečí. Zejména když se přes jejich barikády dokáže vaše horda při troše snahy dostat.

Trailer


Recenze na Zombie Night Terror

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.