Yumeutsutsu Re: Master Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 559 Kč
Cena bez DPH: 1 288 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 408223
DEGICAEN dabing

Yumeutsutsu Re: Master [NSW]


Yumeutsutsu Re: Master Bundle Pack je fyzický balíček obsahující hru Yumeutsutsu Re: Masterbase a Yumeutsutsu Re: After.


Dreams and Reality Re: Master je o miloučkých děvčátkách, které milují adventúru o vývojářích her. Poslední dvě hry ze série Nurse Love Addiction byly zaměřené na profesionální život se sestřičkami a studenty ošetřovatelstva v nemocnici. Tato hra pokračuje v tomto zaměření, zaměřuje se na lidi v kanceláři pro vývoj her a vytváří příběh podobný životu vývojářského týmu každý den.


Hra se odehrává v Yuriica Software, malé společnosti zaobírající se vývojem her, nacházející se v Koenji, sousedství nedaleko od centra hlavního města Tokio. Dodnes zůstává zabalená v laskavosti obyvatel pracující třídy. Naše protagonistka Ai je jednoduchá dívka z krajiny, která pracuje krok za krokem, aby viděla svou mladší sestru Kokoro, která je v současnosti zaměstnankyní herní společnosti. Sestry žily odděleně už dlouhou dobu, kvůli oddělení rodičů.


Ai, která není zvyknutá pracovat jako herní vývojářka, vede nátlakový, ale vzrušující každodenní život podobný hře, obklopený podivnými postavami, které jsou ješte podivnější, než byste našli ve skutečné hře. Jedním z jejích starostí je chladný, odradzující postoj, který jí dává její sestra Kokoro. Ai, která se přestěhovala do Tokia, sama kvůli svojí sestře, ztrácí základ svého života. A jaký je význam hry Nie Witch, the Doujin hry, na kterou Yuriica Software přechází, a Ai se náhle ocitne v práci?


Yumeutsutsu Re: After obsahuje příběh nasledujících postav:

  • Kokoro After Story: "Yumeutsutsu Re:Unification"
  • Saki After Story: "Deadline Rather than Paradise"
  • Nana After Story: "Ghosts of the Past"
  • Marie After Story: "Married Life"
  • Honoka Episode: "Love Story, With Her and the Dog"

Recenze na Yumeutsutsu Re: Master

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.