Ys: Origin Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Ys: Origin - NSW
Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 412151
DotEmuEN dabing

Ys: Origin [PS4]


Ys Origin představuje hru prostřednictvím emotivního a vzrušujícího příběhu, který se odehrává 700 let před dvěma prvními hrami série – Ys I & Ys II.


Invaze démonů hrozí zemi a dvě bohyně Yov zmizely. Hráč se vydává na pátrací párty, aby sledoval stopy bohyní. Fanoušci této série mohou očekávat, že budou hrát jako známý protagonista série Ys Adol Christin, ale tentokrát má hráč na výběr, aby se na cestu vydali jako učeňový rytíř Yunica Tovah nebo kouzelník Hugo Fact. Ys Origin představuje různé hratelné postavy s různými dovednostmi. Yunica je bystrá a optimistická dívka zaměřující se na fyzickou sílu, zatímco Hugo je klidný, analytický mladý muž se silnými magickými silami.


Postupem hry dostane hráč šanci odemknout třetí hratelnou postavu a během ní se rozvíjejí různé oblasti a nastavení. Tato hra má vynikající soundtrack pro kytaru, který připomíná starší hry z období Ys. Zvuková i vizuální prezentace spolu se skvělou kontrolou nad hereckým obsazením umožňují hluboké a vzrušující hraní.



Recenze na Ys: Origin

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.