Ys 9: Monstrum Nox (Deluxe Edition) PS5

Cena s DPH
1 119 Kč
Cena bez DPH: 925 Kč
 
 
Kód produktu: 456507
NISEN dabing
 
Chceš ušetřit 220 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 899 Kč

Ys 9: Monstrum Nox (Deluxe Edition) [PS5]

 

O hře

Uznávaný dobrodruh Adol „The Red“ Christin a jeho společník Dogi dorazí do Balduqu, města připojeného k Romunské říši, jen aby byl Adol zadržen předtím, než vstoupí dovnitř. Když je uvězněn, potká záhadnou ženu jménem Aprilis, která z něj udělá Monstrum, bytost s nadpřirozeným darem - vymývání ďábla. Nyní se musí Adol spojit se svými kolegy Monstrumy, aby zabránili děsivým hrozbám vycházejícím z temné dimenze zvané Grimwald Nox, jakož i rozluštit záhady kletby Monstrum a pravdu o nepokojích v Balduqu.

Klíčové vlastnosti

  • Bojácní ochránci
    Hrajte jako kterýkoli ze šesti notoricky známých monster, z nichž každý má své vlastní jedinečné dary, které poskytují schopnosti, jako je zvětšování průhledných stěn nebo detekce skrytých objektů, aby chránily město před temnými stvořeními.

  • Svět za hradbami
    Prozkoumejte obrovské město, přijměte úkoly na pomoc měšťanům a vstupte do Grimwaldu Nox, abyste překonali hrozby Balduqu.

  • Síla noci
    Známé mechanismy jako Flash Dodge a Flash Guard vám umožňují porazit své nepřátele, zatímco nové přírůstky jako Gifts a Boost Mode ještě více rozšiřují vaši schopnost bojovat.

Deluxe Edition obsahuje:

  • Hra Ys 9: Monstrum Nox
  • Mini Art Book
  • Soundtrack

Trailer


Recenze na Ys 9: Monstrum Nox (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.