Xiaomi Wireless Keyboard and Mouse Combo, black

Cena s DPH
799 Kč
Cena bez DPH: 660 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 450586
Xiaomi

Xiaomi Wireless Keyboard and Mouse Combo, black [WXJS01YM]

Souprava od Xiaomi, která zahrnuje klávesnici a myš využívá 2,4GHz bezdrátové provedení s pevným přenosem signálu, plně funkční klávesnici se 104 tlačítky, myš pro přesný snímač 1000 DPI. Níže uvedená bezdrátová klávesnice a myš Xiaomi WXJS01YM bude rozumnou volbou v cenové kategorii, kterou nemůžete ignorovat. Xiaomi WXJS01YM je navržen tak, aby obsahoval sadu klávesnice a počítačové myši, která plně splňuje úkoly používané pro kancelářské pracovníky nebo běžné potřeby. Je vyroben z ABS, kovového materiálu s bezdrátovým připojením 2,4 GHz a rozhraním USB 2.0.

O produktu

  • Funkčnost
    Tento klasický 104-klávesový design se třemi zónami v plné velikosti zahrnuje všechny funkce standardní klávesnice, numerické klávesnice a šipek. Celkové uspořádání kláves je kompaktní a srozumitelné, díky čemuž je psaní pohodlnější. Klávesy Fn + F1 - F12, které obsahují klávesy Fn, podporují ovládání hlasitosti, přehrávání médií, ztlumení zvuku, přeskakování skladeb a další běžné funkce počítače, díky čemuž je snadné dokončit všechny běžné úkoly na vašem počítači.
  • Cylindrické klávesy, které dokonale sednou Vašim prstem
    Lehké a tenké klávesy s mírně zakřivenými plochami, se přizpůsobí vašim prstům a tlumí nárazy. Laserem vyryté znaky jsou jasné a ostré, odolné vůči opotřebení a vyrobeny tak, aby vydržely.
  • Lehká myš pro neomezený pohyb
    Lehká myš (bez baterie) napájená jednou AAA baterií váží pouhých 60 g díky čemuž uvolňuje tlak na prsty a zápěstí pro dlouhodobé používání.
  • Pevný úchop pro stabilní ovládání
    Středně velká myš s pohodlným úchopem pro přirozené držení mezi dlaní a prsty. Tlačítka reagují a mačkají se bez větší námahy. Symetrický design se středovým rolovacím kolečkem pro levou i pravou ruku.
  • 1000 DPI přesný snímač pro stabilní výstup
    Myš je vybavena originálním snímačem s přesností 1000 DPI*, osvědčenou technologií, která je ideální pro práci a studium.
  • Plug-and-play, bez potřeby instalování ovladače
    Bezdrátový nano přijímač USB nevyžaduje žádnou instalaci ovladače. Jeden přijímač může současně připojit klávesnici a myš. Kompaktní a lehký. Praktický a efektivní.
  • Jednoduché spárování
    Vyskakovací okno MIUI slouží k rychlému spárování, snadnému přizpůsobení sluchátek přes aplikaci Xiaomi Earbuds.
  • Světelné indikátory klávesnice
    Čtyři samostatné kontrolky funkcí zobrazují provozní stav každého funkčního tlačítka. Když je úroveň nabití baterie nízká, oranžové světlo signalizuje, že je třeba baterii vyměnit.
  • Optimalizovaný úhel sklonu klávesnice
    Úhel sklonu 6° je v souladu s přirozeným úhlem vašich dlaní a zápěstí pro ergonomické pohodlí.
  • Upozornění na slabou baterii v myši
    Myš je napájena jednou AAA baterií a je vybavena nezávislým vypínačem v kombinaci s automatickým režimem spánku pro snížení spotřeby energie v pohotovostním režimu a maximalizaci energetické účinnosti pro dlouhou životnost baterie.

Technická specifikace

Základní parametry
Vstup: 5V - 100 mA
Vstupní parametry nabíjecího pouzdra: 1,5 V - 50 mA klávesnice i myš
Způsob připojení: 2,4 GHz bezdrátové připojení
Počet kláves na klávesnici: 104
Kompatibilita: Windows 10
Ostatní
Materiály: Plast, kov atd.
Provozní teplota: 0 °C - 40 °C
Čistá hmotnost produktu: Klávesnice - 500 g (bez baterie)
Myš 60 g (bez baterie)
Rozměry produktu: Klávesnice - 436,5 x 127,5 x 27,5 mm
Myš - 113 x 60 x 36 mm

Obsah prodejního balení:

  • Klávesnice
  • Myš
  • Dokumentace

Recenze na Xiaomi Wireless Keyboard and Mouse Combo, black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.