Xiaomi Mi air purifier 3C, použitý, záruka 12 měsíců

2 469 Kč
2 439 Kč
Cena bez DPH: 2 016 Kč
 
Nákupem získáš 10 věrnostních bodů.
Kód produktu: 475782
Xiaomi
pouzity
POUŽITÉ - Plně funkční zboží, připraveno k okamžitému používání. Jedná se o výrobek, který může obsahovat stopy po použítí a balení může obsahovat pouze základní příslušenství. Pro bezpečné zabalení výrobku, může být použito alternativní balení. Pro uvedenou kategorii zboží poskytujeme 12 měsíční záruku. (IČ: 12 měsíců).

Xiaomi Mi air purifier 3C, použitý, záruka 12 měsíců [BHR4518GL]

Klidně dýchejte s efektivním čištěním True HEPA

Vysoce efektivní třívrstvé filtrační jádro se zabudovaným filtrem True HEPA může dosáhnout PM až 320 m3/ha a spolu s cirkulačním systémem vzduchového potrubí 360°C čistí vysokou rychlostí po dlouhou dobu. Pomocí Mi Air Purifier 3C budete mít trvale vyčištěný vzduch.

Proč koupit Mi Air Purifier 3C?

  • Vzduch, který dýcháte, je plný skrytých nebezpečí
    Zdraví Vaší rodiny je ovlivněno PM 2,5, bakteriemi, viry a soustředěnými ve vzduchu, škodlivými plyny , jako je formaldehyd, a látkami ukrytými v přikrývkách a pohovkách včetně vlasů a prachu.
  • Cirkulace pro vysokorychlostní čištění
    Díky 320 m3/h PM CADR je trojrozměrný cirkulační systém 360° schopen zcela vyčistit vzduch v místnosti o rozloze 106 m2 jednou za hodinu a okamžitě tak poskytnout čerstvý dobře dýchatelný vzduch.
  • Pravý HEPA filtr
    Kombinace tří vrstev - primární filtr, filtr True HEPA a vysoce kvalitní aktivní uhlí - účinně odstraňuje PM2,5, bakterie, viry, pyl, formaldehyd, pachy atp. Klidně dýchejte s nepřetržitým přísunem čištěného vzduchu.
  • Částice aerosolu
    Mi Air Purifier 3C využívá True HEPA filtr s přesností filtrace v nanometrech k efektivnímu odstranění jemných částic, jako jsou vzduchem přenášené bakterie a viry.
  • Bezpečný, čistý vzduch
    Pravý HEPA filtr účinně odstraňuje viry a bakterie ze vzduchu, zlepšuje kvalitu vzduchu v interiéru a udržuje vzduch bezpečný a čistý pro Vaši rodinu.
  • Digitální LED displej
    Vylepšený digitální LED displej zobrazuje přesné informace v reálném čase pro hodnoty PM2,5, stav Wi-Fi a provozní režim. Tříbarevný světelný kruh lze použít jako vysokorychlostní referenci pro kvalitu vnitřního vzduchu, která poskytuje jasný obraz o kvalitě vzduchu, který dýcháte.
  • Nastavitelný jas displeje
    Můžete manuálně zvolit jeden ze tří režimů jasu displeje - ultra jasný, slabý a trvale zapnutý - který nejlépe vyhovuje Vašemu prostředí, pro jasné denní sledování a nerušený noční displej.
  • Automatické nastavení rychlosti
    Vysoce přesné laserové snímače poskytují okamžité a přesné údaje o kvalitě vnitřního vzduchu. "Automatický režim" použijte pro automatické nastavení rychlosti čištění na základě aktuální kvality vzduchu pro efektivní a energeticky úsporné čištění vzduchu.
  • Minimalistický, bílý design
    Tento ultra tichý čistič nebude rušit, má hlučnost pouze 31 dB. Se základní plochou pouze 576 cm2 šetří Mi Air Purifier 3C místo, a lze ji umístit kamkoli.

Technická specifikace

Základní vlastnosti
Propojení s aplikací: ano
Doporučená velikost místnosti: 106 m2
Filtry: HEPA
Funkce: Časovač
Displej
Noční režim
Automatický režim
Dětský zámek
Výkon
Příkon: 29 W
Vzduchový výkon: 320 m3/hod
Hlučnost
Maximální hlučnost: 61 dB(A)
Minimální hlučnost: 55 dB(A)

Obsah prodejního balení:

  • Čistička vzduchu
  • Napájecí kabel
  • Uživatelská příručka


Recenze na Xiaomi Mi air purifier 3C, použitý, záruka 12 měsíců

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.