Xiaomi FlipBuds Pro, black

Cena s DPH
3 490 Kč
Cena bez DPH: 2 884 Kč
 
 
Kód produktu: 444453
Xiaomi

Xiaomi FlipBuds Pro, black [TWSEJ20GT]

Xiaomi FlipBuds Pro jsou vybaveny výkonným nezávislým procesorem ANC, který přináší až 40 dB hybridní potlačení hluku. Vyberte si mezi režimem Office, Daily a Letadlo a získejte nejlepší zážitek z poslechu v každé situaci.
Díky více než 5 000 testům na uších, údajům z výzkumu od 10 000+ uživatelů a více než 20 kolům úprav byly detaily opakovaně doladěny, aby přinesly co nejpohodlnější nošení. FlipBuds se dodávají se třemi velikostmi silikonových koncovek do uší, které jsou optimalizovány pro pohodlí a účinný efekt izolace hluku.

O produktu

  • Buďte si vědomi svého okolí
    V režimu transparentnosti můžete zůstat ve střehu, aniž byste museli sundat sluchátka. Podporuje také vylepšení hlasu k udržení čistých hlasových frekvencí, což usnadňuje komunikaci s přáteli v hlučném prostředí.
  • Tři mikrofony pro jasné hovory
    Tři mikrofony spolupracují tak, aby zpracovaly hlas a zvuky prostředí odděleně a tím snížily šum, přesně zachytily lidské hlasy, takže každé slovo během telefonu hovor je ostré a jasné.
  • Podmanivý zvuk vám pomůže zapomenout na vaše okolí
    11 mm super vyvážený reproduktor nabízí ostré výšky, jemné středy a hluboké basy, které poskytují pohlcující a vzrušující zvukový zážitek. Profesionální ladění interní zvukové laboratoře Xiaomi dokáže simulovat skutečný život HRTF, aby se obnovily zvukové textury a směry. K dosažení optimální kvality zvuku byly doladěny různé akustické parametry.
  • Dobrá hudba bez čekání
    Rychlé nabíjení za 5 minut a hudbu můžete poslouchat 2 hodiny. Plně nabijte sluchátka v pouzdře za pouhých 35 minut. Pouzdro podporuje standard bezdrátového nabíjení Qi a je kompatibilní s více nabíjecími zařízeními.
  • Bezproblémové připojení
    Otevřete pouzdro v blízkosti telefonu Xiaomi a klepnutím na vyskakovací okno MIUI dojde ke spárování. Po spárování ostatní telefony Xiaomi připojené k vašemu účtu Mi automaticky rozpoznají vaše sluchátka. Sluchátka lze připojit ke dvěma platformám, jako jsou Android, iOS a Windows současně. Pracujte na svém notebooku, aniž byste zmeškali telefonní hovor.
  • Užitečné funkce, navržené s ohledem na vás
    K jednomu zařízení lze současně připojit dvě sady sluchátek, abyste si mohli spolu s přítelem vychutnat skladby, podcasty a filmy. Použijte svůj telefon k aktivaci mikroreproduktorů sluchátek. Zvuk z reproduktorů vám pomůže snadno najít ztracená sluchátka v dosahu připojení bluetooth. Díky inteligentní detekci přilnutí si můžete vybrat velikost ušní koncovky, která lépe padne do vašeho zvukovodu.

Technická specifikace

Zvuk
Impedance: 16 Ohm
ANC: 40 dB
Mikrofon: ano, 3x
Ostatní
Bluetooth: 5.2
Bluetooth profily: LE/HFP/A2DP/AVRCP/SZP
Výdrž baterie: do 7 hodin na jedno nabití sluchátek (vypnuto ANC)
do 28 hodin kombinovaného poslechu s nabíjením z pouzdra (vypnuto ANC)
Nabíjení: bezdrátové
Nabíjecí port: USB-C
Dotykové ovládání: ano
Rychlé párování: ano, pro chytré telefony s nástavbou MIUI
Rozměry: 62 x 40 x 27 mm
Hmotnost: sluchátko 4.6 g
pouzdro 60 g

Obsah prodejního balení:

  • sluchátka
  • nabíjecí pouzdro
  • USB-C kabel
  • náhradní náušníky (2 velikosti)
  • dokumentace


Recenze na Xiaomi FlipBuds Pro, black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.