Xenoblade Chronicles 3 Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 129 Kč
Cena bez DPH: 933 Kč
 
 
Kód produktu: 441185
NintendoEN dabing
 
Chceš ušetřit 230 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 899 Kč

Xenoblade Chronicles 3 [NSW]

Tento titul, který spojuje budoucnost Xenoblade Chronicles a Xenoblade Chronicles 2, zavede hráče do světa Aionios, který je domovem dvou znepřátelených národů.

O Hře

V Xenobladu Chronicles 3, další hře z uznávané série RPG od vývojáře MONOLITHSOFT, čeká obrovský svět. Hráči vstoupí do rolí protagonistů Noaha a Mio uprostřed nepokojů mezi znepřátelenými národy Keves a Agnus. Šest postav pocházejících z těchto národů se zúčastní velkého příběhu, jehož ústředním tématem bude „život“. Prozkoumejte nový svět, který propojí budoucnost Xenoblade Chronicles a Xenoblade Chronicles 2

Národy

Keves: národ, kde byla vyvinuta mechanická technologie. Jejich armády jsou složeny z jednotek sestávajících převážně z bojových vozidel. Používají jednotky malých, mobilních zbraní, které obsluhují vojáci, kteří na nich jezdí.
Agnus: národ silný v éteru, magické technologii. Jejich síly jsou postaveny na jednotkách, které se specializují na éterový boj, a bojují s malými, mobilními, autonomními zbraněmi, které využívají etherovou technologii.

Postavy

Šest vojáků pocházejících z těchto národů se zúčastní velkého příběhu, jehož ústředním tématem je život.

Noah: Jeden z protagonistů Xenoblade Chronicles 3 a voják Kevesov. Noah je také „off-seer“, který truchlí za vojáky, kteří přišli o život na bojišti.
Lanz: Noemův spojenec, který má velký meč, který slouží také jako štít.
Eunie: Přítelkyně Noaha a Lanza z dětství, která má ostrý jazyk a drsnou povahu. Specializuje se na léčení svých spojenců v boji.
Mio: Další protagonista tohoto příběhu, Mio, je voják Agnusů.
Taion: Taktik, který bojuje po boku Mia a využívá své inteligence a přehledu.
Sena: Tento voják je spojencem Mia a Taiona. Navzdory své útlé postavě má ??Sena obrovskou fyzickou sílu!

Trailer


Recenze na Xenoblade Chronicles 3

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.