WWE 2K23 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA WWE 2K23 - PS4WWE 2K23 - PS5
Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
 
Kód produktu: 459110
2KEN dabing
 
Chceš ušetřit 210 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 829 Kč

WWE 2K23 [Xbox Series X|S]

 

O hře

Rozšířené funkce, nádherná grafika a dokonalý zážitek ze hry WWE! 

Vydejte se do ringu s bohatou soupiskou superhvězd a legend WWE, včetně Roman Reigns, Cody Rhodos, Ronda Rouse, Brock Lesnar, "Stone Cold" Steve Austin a dalších!

Klíčové vlastnosti

  • 2K SHOWCASE: INTERAKTIVNÍ SPORTOVNÍ DOKUMENT
    Projdi si klíčové momenty a nejtěžší soupeře bohaté dvacetileté kariéry Johna Ceny ve WWE. Poprvé v sérii se můžeš vžít do role každého z významných soupeřů - některých z nejlepších hráčů WWE všech dob - a pokusit se zničit Mr. Houstle, Loyalty a Respect.

  • TOTO JE WARGAMES
    Tato fanoušky oblíbená akční hra WarGames se poprvé objevuje ve WWE 2K23 a přináší strhující souboj pro více hráčů – 3v3 a 4v4 – ve dvou vedle sebe umístěných rinzech, obehnaných dvojitou ocelovou klecí!

  • TVOJ SHOW, TVÁ VOLBA
    V MyGM se můžeš ujmout vedení týdenní show a soupeřit s konkurenčními generálními manažery o nadvládu nad značkou. Nyní obsahuje více GM na výběr, další možnosti show, více sezón, rozšířené karty zápasů a více typů zápasů až pro 4 hráče.

  • MÁŠ V RUCE VŠECHNY KARTY
    Sbírej a vylepšuj karty superhvězd a legend WWE, abys vytvořil nejlepší frakci a bojoval o globální nadvládu ve hře MyFACTION, která nyní nabízí online multiplayer!

  • URČI SI SVOU BUDOUCNOST
    Projdi oponou při svém debutu v WWE a utvářej svou kariéru superhvězdy WWE rozhodnutími, která na své cestě učiníš, v různých dějových liniích - The Lock a The Legacy.

  • VŠECHNO JE V TVOJÍCH RUKÁCH
    Režim WWE Universe je dokonalé místo, ve kterém máš na starosti WWE, od soupisek superhvězd, šampionů, týdenních show a dalších věcí!

Trailer


Recenze na WWE 2K23

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.