Wolfenstein[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
459 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 245079
Activision

Wolfenstein[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 6 měsíců

Popis nového produktu:

BJ Blazkowicz je zpět, zpátky jsou nacisti a jejich ďábelské plány, stejně tak i paranormální jevy a podivná stvoření z jiných dimenzí. Nyní se vydáme do smyšleného německého městečka Isenstadt, kde hitlerovské pohůnci objevili záhadný zdroj energie, který je klíčem k otevření brány do jiné dimenze.

Tentokrát nepůjde jen o nepřetržitou akci, jak by se od Wolfenstein dalo očekávat. V Insenstadte totiž existuje i tajná odbojová organizace, ke které se přidáte a začnete s ní aktivně spolupracovat. Její základna se stane Vašim hlavním domovem, neboť spojenečtí vojáci budou v době Vašeho pobytu v srdci města daleko za jeho hranicemi. Nezbude Vám jiná možnost než spolupracovat se zapálenými revolucionáři, kteří nebudou vždy důvěryhodní.

Za peníze, které ukradnete nacistům, budete pořizovat jak zbraně a všechnu ostatní výbavu, ale i důvěru okolních NPC. Pokud nebude někdo ochoten jít s Vámi do boje, pár cinkajících mincí ho jistě přesvědčí. Za úspěšnou spolupráci v misích, které po Vás bude chtít samotný odboj, naopak obdržíte slušnou sumičku Vy. A pořád tu také budou schované nacistické poklady, které nám připomínají původní Wolfenstein.

Veil je ona alternativní dimenze, kterou budete mít za úkol zavřít. Ještě dříve do ní ale díky jistému starobylému artefaktu, který najdete na začátku hry, sami několikrát zavítáte. A nejenže budou vaše návštěvy provázeny bojem s prapodivnými monstry a nacisty, jež ji už budou okupovat. Naučíte se zde i ovládat zajímavé síly, které budou pramenit z Vaší schopnosti usměrňovat energii proudící ze zdejšího Černého slunce. Ano, stejného Černého slunce, okolo kterého se točily skutečné okultní výzkumy Třetí říše .

Recenze na Wolfenstein[XBOX 360]-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.