Wolfenstein: Youngblood (Deluxe Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Wolfenstein: Youngblood (Deluxe Edition) - PC DVDWolfenstein: Youngblood (Deluxe Edition) - PS4Wolfenstein: Youngblood (Deluxe Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
879 Kč
Cena bez DPH: 726 Kč
 
 
Kód produktu: 399336
BethesdaEN dabing

Wolfenstein: Youngblood (Deluxe Edition) [NSW]


BJ Blaskowicz, hrdina druhé Americké Revoluce, je nezvěstný. 19 let po událostech z Wolfenstein 2: The New Colossus, Bj zmizel po misi v nacisty okupované Paříži. Nyní, po letech tréningu a vedení od jejich v boji zkušeného otce, BJova dvojčata Jess a Soph jsou nuceny k akci. Spojte se s novými postavami z bojovníků za mír a vydejte se proti znepokojujícím vzhledem zvrácené, alternativní reality Paříže v roce 1980.
Spojte síly s kamarádem anebo AI společníkem v prvním moderním kooperačním Wolfenstein dobrodružství. Použijte nové týmové manévry, zvyšte počet voltů s devastující silnou novou zbraní Electrokraftwerk a ukažte se s novými skiny a emoty.
Nejlepší léta, toto opravdu nejsou. Hra představuje trýznivý pohled na ikonické památky Paříže od pografitovaných ulic po v kůži odětých nacistů a celkem novým soundtrackem inspirovaný heavy synth tóny klasických akčních filmů.
Noste nejnovější vylepšenou power armor technologii a zbraně, abyste rozdupali nacistickou spodinu. Získávejte úrovně, prozkoumávejte a splňujte mise k odemykání nových schopností, nástavců zbraní, vynálezů, kosmetických úprav a více výstroje, která doplňuje Váš herní styl.
Wolfenstein_Youngblood_Deluxe_Edition

Deluxe Edice obsahuje:
  • Buddy Pass, který dovoluje Vám a Vašemu kamarádovi hrát celou hru spolu, dokonce i když nevlastní hru.
  • Balíček The Cyborg Skin.


Recenze na Wolfenstein: Youngblood (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.