Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Kompletní edice) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Kompletní edice) - PS5Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Kompletní edice) - NSW
849 Kč
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
Kód produktu: 456369
BandaiCZ titulky
 
Chceš ušetřit 160 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 619 Kč

Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Kompletní edice) [Xbox Series X|S]

 

O hře

The Witcher 3: Wild Hunt v nové edici – RPG hra vyvinutá s cílem využít výhod nejvýkonnějšího herního hardwaru. Nová generace hry bude obsahovat celou řadu vizuálních a technických vylepšení – včetně sledování paprsků a rychlejšího načítání v základní hře, v obou rozšířeních a v celém extra obsahu.

The Witcher 3: Wild Hunt, vítěz více než 800 ocenění, včetně 250 ocenění Hra roku, je RPG hra odehrávající se ve fantastickém otevřeném světě plném dobrodružství, nebezpečí a záhad. Jako profesionální zabiják příšer Geralt z Rivie se hráči musí vydat hledat Dítě proroctví - mocnou entitu, která může poslat svět spirálovitě do záhuby. Na cestě se zaklínač ocitne nejen před mocnými nepřáteli, ale také s těžkými rozhodnutími, jejichž důsledky se budou nést v celém epickém příběhu hry.

The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition pro next-gen přichází se základní hrou, jakož is každým dalším vydaným obsahem. To zahrnuje obě příběhová rozšíření, Hearts of Stone a Blood and Wine, jakož i všech 16 bezplatných DLC. Kompletní edice nabízí celkem více než 150 hodin hraní.

Klíčové vlastnosti

  • Gigantický otevřený svět, který můžete prozkoumat
    Navštivte luxusní a zkorumpované město Novigrad, čelte mrazivému chladu větrem ošlehaných ostrovů Skellige a postavte se temným silám, které se toulají opuštěným a zpustošeným územím nikoho. Plujte po otevřených mořích, potápějte se při hledání dávno ztracených artefaktů nebo cválejte se svým koněm do boje - Svět Zaklínače láká k prozkoumání.

  • Bezkonkurenční románový příběh, který zahrnuje více než 150 hodin hraní
    S více než 100 hodinami hraní základních a vedlejších rolí a více než 50 hodinami dodatečného obsahu, The Witcher III: Wild hunt kombinuje intenzivní, dějem řízenou přitažlivost tradičních RPG her se svobodu výběru mohou nabídnout pouze hry s otevřeným světem. Dělejte rozhodnutí a čelte jejich důsledkům, abyste odemkli konce přizpůsobené tomu, jak hrajete.

Trailer

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingHU titulky

Recenze na Zaklínač 3: Divoký hon CZ (Kompletní edice)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.