Ori and the Will of the WispSt Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Ori and the Will of the WispSt - XBOX ONE
Cena s DPH
909 Kč
Cena bez DPH: 751 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 412553
MicrosoftEN dabing

Ori and the Will of the WispSt [NSW]


Od tvůrců legendární dobrodružné hry Ori and the Blind Forest, která získala více než 50 ocenění a nominací, přichází dlouho očekávané pokračování: Ori and the Will of the Wisps. Pusťte se do zbrusu nového dobrodružství v obrovském exotickém světě, ve kterém na své cestě za odhalením Oriho pravého osudu objevíte ozrutné nepřátele a náročné hádanky.


V tomto emotivním a poutavém příběhu plném dobrodružství s úžasnou hudbou objevíte Oriho pravý osud. Prozkoumejte obrovská, exotická a nevýslovně krásná prostředí.


Doprovázejte Oriho na cestě plné nevýslovných nebezpečí – používejte nově získané duchovní zbraně, zaklínadla a útoky. K dobíjení Oriho nově objevených schopností používejte zcela nový systém fragmentů a přizpůsobujte si svůj herní styl.


Bossové v nadživotní velikosti – bojujte s obrovskými nepřáteli a zažívejte vzrušující úniky. Nové postavy – požádejte o pomoc velkou skupinu nových postav, které vám pomohou odhalit Oriho tajemný osud.


2 nové vzrušující režimy. Spirit Trials: Dostaňte se na čelo žebříčků nejlepších hráčů plněním jedinečných úkolů na čas v průběhu celé hry. Spirit Shrines: čelte stále náročnějším vlnám nepřátel ve zkouškách na čas a získávejte odměny.




Recenze na Ori and the Will of the WispSt

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.