Wanderer PS4

Cena s DPH
809 Kč
Cena bez DPH: 669 Kč
 
 
Kód produktu: 438717
PerpEN dabing

Wanderer [PS4]


Někdy jediná cesta vpřed znamená vydat se zpět.
Svět je na pokraji kolapsu. Můžete tomu zabránit? Vydejte se napříč časem k událostem minulých let a změňte tok dějin, abyste předešli zániku civilizace. VR dobrodružství s cestováním v čase a prostoru
wanderer-banner

Příběh

Je rok 2061, svět, jak jej známe, leží v ruinách. Co když však existuje způsob, jak přepsat události z minulosti a přetvořit budoucnost?
Jste Asher Neumann, nevědomý hrdina, který se vydal na cestu ohýbající čas, aby změnil chod dějin. Začíná pátrání po ztraceném bytě vašeho dědečka a tajemných artefaktech, které jsou v něm ukryty. Objevením neobvyklých náramkových hodinek navážete přátelství a odemknete sílu procházet časem a prostorem. Budete mít, co je zapotřebí, abyste se dostali do tajemství minulosti a zabránili kolapsu civilizace?
Poutavý příběh s jedinečnými interakcemi, Wanderer vás zavede zpět do různých časů, abyste přetvořili bohatství lidstva. Experimentujte po boku šílených vynálezců, hrajte s nekonečným zástupem hippies, braňte starověké civilizace před invazí, dekódujte skryté zprávy uprostřed války a odhalte tajemství vesmírných závodů.
Wanderer, od základů vytvořený pro VR, má jedinečnou směs hádanek ve stylu Escape Room, hmatových interakcí a akčních arkádových sekvencí, které vám přinášejí to nejlepší dobrodružství při cestování v čase. Jste připraveni kráčet ve stopách těch, kteří šli před vámi?
  • Z obývacího pokoje na měsíc
    Dočasně zaujmi místo některých z nejodvážnějších badatelů historie, uctívaných vynálezců a nebojácných dobyvatelů ve skutečných prostředích z historie, aby si pro lidstvo napravil „historické chyby“ nebo „sabotáž“. Můžeš se ocitnout na pódiu ve Woodstocku, být součástí posádky, která přistála na měsíci, spolupracovat s Nikolem Teslem na začátku 20. století na výrobě stroje, který pomůže lidstvu, bránit krále a civilizaci před tím, co se zdá být nevyhnutelným pádem či odhalit zdrádců a dekódovat šifry během druhé světové války.
  • Hra ve stylu Escape Room
    Jedinečná směs hádanek ve stylu únikové místnosti, hmatových interakcí a akčních arkádových sekvencí vám umožňuje dočasně zaujmout místo některých z nejodvážnějších objevitelů historie, uctívaných vynálezců a nebojácných dobyvatelů ve skutečných prostředích z historie.
  • Včera, dnes a zítra
    Čáry mezi minulostí, současností a budoucností jsou už jen iluze. Objevte a ztělesněte množství postav s některými z nejodvážnějších objevitelů historie, uctívaných vynálezců a nebojácných dobyvatelů. Není všechno takové, jak se zdá. Kdo jsou důvěryhodní spojenci a kteří jsou zde na to, aby zmařili vaše pokusy změnit průběh času?
  • Stvořeno pro VR
    Wanderer oživuje další generaci adventurních her založených na základě puzzle pro VR. Nový styl adventury. Ten, který je od základů vytvořen pro VR a který upřednostňuje pohlcující virtuální hraní a vyprávění příběhů.

Trailer


Hra podporuje PlayStation VR.


Recenze na Wanderer

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.