Vietcong: Zlatá Edice PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 7342
2K

Vietcong: Zlatá Edice [PC DVD]

Balení obsahuje hry Vietcong a datadisk Vietcong: Fist Alfa.

Vietcong
Pot Vám teče po tváři, dech se zrychluje a srdce buší jak o život. Vaše jednotka se skrývá nablízku v houští. Z dálky doléhají výbuchy a je slyšet odlétající bombardéry. Na louce před Vámi dosedají 2 evakuační vrtulníky. Okamžitě k nim běžíte spolu s ostatními a naskakujete do nich.

Ano džungle je tvrdá. Rozhlédněte se, miřte, střílejte, zalehněte a opět střílejte. Přejděte temnou džunglí plnou nástrah a zachraňte rukojmí, není čas na odpočinek, v patách je Vám Vietcong.

Vietcong je akční hra viděná z pohledu vlastních očí a zavede Vás do Vietnamu v roce 1967. Budete velet týmu speciálně vycvičených vojáků, který plní nebezpečné mise v různých částech Vietnamu.

Váš tým je složen ze 6 specialistů americké armády trénovaných pro boj v džungli. Vy hrajete v roli velitele a na Vašem rozkazu záleží život Vašich spolubojovníků a to jak misi splníte. Ostatní 5 členové Vaší jednotky se o sebe starají sami, umí se skrýt a sami se chovají podle okolností.

  • Váš tým A-216, 5. speciální jednotka - Steve R. Hawkins (velitel), P.J. Defort (radista), J. Crocker (zdravotník), č.j. Hornster (kulometčík), T. Bronson (ženista), Le Duy Nhut (průzkumník)
  • 100% akce - braňte se proti útokům nepřítele na zemi v džungli, v helikoptéře, v džípu a dokonce i na člunu.
  • Sólo mise: Sám proti všem se budete muset preplížiť nepřátelským územím a podzemními chodbami. Poběžíte o život, vše záleží na Vás.
  • Jednotka - pracujte jako tým, vzájemně se krytu a spolupracujte, jinak bude džungle Vašim hřbitovem. Požití speciální výcvik svých mužů a koordinujte své kroky s vedením.
  • Multiplayer - vstupte do válečné zóny na vietnamské nebo americké straně a hrajte proti živým protivníkům po síti nebo na internetu.

    Vietcong: Fist Alpha
    Děj datadisku Fist Alpha se odehrává na stejném místě jako v původní hře ale o půl roku dříve. Tým A-216 buduje základnu na kopci Nui Pek, hráč se ujme role seržanta Warrena Douglase, o kterém se na začátku původního Vietcongu baví ve vrtulníku Hawkins s Hornsterom. Specialisté v týmu zůstanou stejní i když se ve hře objeví i několik nových postav .

  • Stopujte nepřítele na jeho vlastním území.
  • Prožijte strhující atmosféru vietnamské války v džungli i strach, který na Vás padne v podzemních tunelech.
  • Kromě svých končetin používejte džípy, lodě i vrtulníky.
  • Navrhněte nové mise

  • Vietcong: Zlatá Edice - PC - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základě 1 hodnocení.

    Recenze na Vietcong: Zlatá Edice

    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1  
    od Tomáš Černý 5 z 5 Hvězdiček! 12. 03. 2017
    Zdravim, chtěl jsem se zeptat kdy bude na skladě? Děkuji za odpověď
    Zobrazeno 11 (z 1 hodnocení)
    Celkem stran:   1