Victoria 2: Heart of Darkness [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
 
Kód produktu: 435007
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Victoria 2: Heart of Darkness [Steam] [PC digital]


Victoria II: Heart of Darkness, druhá expanze velkého strategického/politického simulátoru, se zaměřuje na Scramble for Africa, kde soupeříte s jinými koloniálními mocnostmi a zažíváte mezinárodní krize, které vyžadují světovou moc, má-li se svět vyhnout válce.


 

  • Zažijte zcela nový kolonizační systém: Rozšiřte své impérium pomocí svého námořnictva, soutěžte proti jiným koloniálním mocnostem a bojujte o udržení své zámořské kontroly. Koloniální konflikty se mohou vymknout zpod kontroly a stát se mezinárodními krizemi, kde o nich budou muset rozhodnout diplomatická jednání nebo riskovat nákladné války.
  • Bojujte se svými nepřáteli v novém námořním bojovém systému: Spolu s novým kolonizačním systémem jsou vaše námořní lodě důležitější než kdykoliv předtím. Přepracovali jsme celý námořní bojový systém a učinili jsme ho mnohem podrobnějším a vzrušujícím díky novému systému dostřelů a manévrování do pozic pro bitvy. Nové výkonné bitevní lodě se připojují k ostatním třídám lodí, aby překlenuly propast do Dreadnoughtů.
  • Připravte se na mezinárodní krize: Po celém světě mezinárodní krize neustále vyzývají velmoci ke zprostředkování a kompromisy, přičemž válka je vždy posledním řešením. Jako jedna z nižších mocností rozviňte svůj místní bod vzplanutí, abyste pomocí diplomacie na úrovni flotily mohli velmoci napravit křivdy, které byly spáchány proti vašemu národu!
  • Sledujte světové dění v novém novinovém systému: Budete dostávat zprávy o místních a světových událostech, jakož io měnící se situaci ve světě, abyste byli vždy v obraze a získali větší pocit ponoření. Více než 60 novin, historických i jiných, vám pravidelně přináší nejnovější zprávy o válce, velkých událostech, královských klepech a dalších zajímavostech.

 


  • Název vydavatele: Paradox Interactive
  • Název vývojáře Paradox Interactive
  • Datum vydání:16.04.2013
  • Pegi: 12
  • Žánr: Strategie
    Minimální požadavky:
    Operační systém: XP/Vista/Windows7
    Procesor: Intel® Pentium® IV 2.4 GHz nebo AMD 3500+
    Paměť: 2 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA® GeForce 8800 nebo ATI Radeon® X1900
    Pevný disk: 2 GB volného místa
    Zvuková karta: DirectX kompatibilní


    Jedná se o digitální verzi hry Victoria 2: Heart of Darkness, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © Paradox Interactive. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved. VAT included in all prices where applicable.


Recenze na Victoria 2: Heart of Darkness [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.