Valve Steam Deck 256GB SSD

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
13 529 Kč
Cena bez DPH: 11 181 Kč
 
 
Kód produktu: 463525
Valve

Valve Steam Deck 256GB SSD

Nejvýkonnější herní handheld na světě

Rozšiřte své herní možnosti o Steam Deck - nové přenosné herní zařízení, které spojuje výhody handheldu s výkonem stolní konzole. Jeho největší předností je podpora téměř všech her z knihovny Steamu, včetně těch nejnovějších titulů, a to díky dostatečně vysokému výkonu. Valve Steam Deck vám otevře cestu do vaší herní oázy, ať už budete kdekoli!





Užijte si plný výkon, kdekoli a kdykoli

Hrajte doma či na cestách. K dosažení co nejlepšího výkonu a zároveň k vytvoření APU (tedy srdce) zařízení Steam Deck jsme dali hlavy dohromady s AMD a výsledkem je moderní čip optimalizovaný pro hraní na cestách – architektury Zen 2 + RDNA 2 poskytují výkon převyšující nároky nejnovějších AAA her a zároveň dbají na životnost baterie.


Celá knihovna ve Vaší kapse

Mít na dosah kompletní knihovnu nebylo nikdy jednodušší. Jakmile se přihlásíte do zařízení Steam Deck, otevře se celá Vaše knihovna služby Steam, ve které u každé hry automaticky uvidíte ikonku kompatibility informující o tom, jaký zážitek Vám nabídne při hraní. Knihovnu lze navíc podle kompatibility také dynamicky filtrovat a procházet například pouze plně kompatibilní hry. Stačí si tedy jen vybrat váš oblíbený titul a začít hrát.




Ovládání bez kompromisů

Chatujte s přáteli a intuitivně procházejte rozhraní služby Steam pomocí 7" dotykového displeje schopného zaznamenat dotyky více prstů najednou. Spolehnout se můžete i na přizpůsobitelné a extrémně přesné trackpady- které Vás nezklamou ani v seberychlejší střílečce. A navíc vám dají možnost zahrát si PC hry, které nebyly pro handheldy zamýšleny.
Díky gyroskopu využijte fyzického polohování zařízení ke zlepšení své mušky. Díky akcelerometru a kapacitním dotykovým páčkám už zkrátka neminete žádného nepřítele!


Rychlé úložiště

Nastěhujte své hry do zabudovaného úložiště SSD. Je vám to málo? Dejte si další hry na microSD kartu a zapojte ji do připraveného slotu. Všechny modely zařízení podporují rozšíření úložiště pomocí microSD karet. Jakmile kartu zapojíte, její hry se rázem objeví ve Vaší knihovně.

Rozšiřitelné porty


Osamocený port USB-C je víceúčelový a kromě nabíjení nebo připojení periferií zvládá také přenášet obraz, kamkoli mu určíte. Pro rozšíření lze pak využít libovolný USB-C hub či oficiální dokovací stanici.


Vychutnejte si
Nová verze systému SteamOS


Zařízení Steam Deck je poháněno jiným operačním systémem, než jaký máte na svém běžném počítači. Jedná se totiž o novou verzi našeho systému SteamOS vytvořenou s ohledem na zařízení Steam Deck a optimalizovanou pro hraní na cestách. Nezbytnou součástí je nástroj Proton, který funguje jako softwarová vrstva zajišťující kompatibilitu, takže tvůrci nemusí své hry portovat na odlišný systém. Proto navíc nyní podporuje ještě více her včetně jejich specifických ochran proti cheatování. „A držte si klobouky!“


Všechno, co očekáváte

Vaši přátelé jsou stále s Vámi - stačí zmáčknout jediné tlačítko a napsat jim. Buďte v obraze, co se týká Vašich přátel, herních novinek a všech komunitních aktivit. Všechna upozornění jsou nově sjednocená a pro jejich přečtení nemusíte opustit hru. Rozehrajte hru doma a pokračujte na cestách. Nebo naopak. O svůj postup nikdy nepřijdete. Streamujte hry ze svého domácího PC přímo do zařízení Steam Deck. Ani při prohlížení obchodu služby Steam nebudete ochuzeni o žádné klasické funkce.

40Wh baterie

Interní 40watthodinová baterie vydrží několik hodin napájet i ty nejnáročnější hry, zatímco při streamování, menších 2D hrách nebo surfování internetem je její maximální životnost 7 až 8 hodin.

Čím vás ještě zaujme

    • Hi-Fi audio
      Stereo reproduktory zařízení Vás vyzují ze sandálů a ve spojení s integrovaným DSP dají okusit čistý a pohlcující zvuk. Pro pokec s přáteli pak můžete připojit svůj oblíbený headset nebo využít zabudované mikrofony.

    • Okamžité pokračování
      Systém SteamOS nově disponuje funkcí okamžitého pozastavení/pokračování. Stiskněte tlačítko napájení a hra bude pozastavena. Stiskněte jej znovu a pokračujte přesně tam, kde jste skončili.

    • Bezdrátové připojení
      Spojte se prostřednictvím Wi-Fi se světem a prostřednictvím Bluetooth zase s celou řadou bezdrátových periferií. Chcete ovladač? Headset? Klávesnice? Myš? Zařízení Steam Deck se kamarádi s každým.

  • Všechny doplňky jsou vítány
    Zařízení Steam Deck podporuje technologii Bluetooth a jeho port USB-C si rozumí se všemi možnými periferiemi. Na cestách si proto můžete bez problémů uspořádat turnaj v bojovkách, na složitější hry povolat klávesnici a myš nebo si do autobusu vzít bezdrátová sluchátka.

 

Technická specifikace
Obecné
Operační systém: SteamOS 3.0 (založen na distribuci Arch Linux)
Procesor: AMD APU
CPU: Zen 2
Počet jader procesoru: 4
Počet vláken: 8
Operační paměť: 16 GB
Typ paměti: LPDDR5
Kapacita úložiště 256 GB NVMe SSD (PCIe Gen 3×4 nebo PCIe Gen 3 ×2*)
Displej
Velikost displeje: 7 "
Rozlišení: 1280×800 px
Typ panelu: IPS
Jas: 400 nýtů
Obnovovací frekvence 60 Hz
Ovládání a vstup
Připojení Bluetooth 5.0 (podpora pro ovladače, příslušenství a zvuk)
Dvoupásmový přijímač Wi-Fi, 2,4 GHz a 5 GHz, 2×2 MIMO, IEEE 802.11a/b/g/n/ac
I/O porty 1x USB-C kabel
1x HDMI 2.0
1x Gigabit Ethernet
3x USB 3.1
Power in
Ovládací tlačítka na ovladači Tlačítka ABXY
Směrový kříž
Analogové spouště (levá a pravá)
Nárazníky (levý a pravý)
Tlačítka Zobrazit a Menu
4 nastavitelné úchyty
2 standardně velké analogové páčky s kapacitními dotykovými senzory
Ostatní
Baterie 40 Wh (2–8 hodin hraní)
Vstup 45W port USB-C PD3.0
Hmotnost cca 669 g
Rozměry 298 × 117 × 49 mm

Obsah balení:

  • Konzola Steam Deck
  • Příslušenství
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Valve Steam Deck 256GB SSD

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.