Valkyrie Elysium Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Valkyrie Elysium - PS5
Cena s DPH
549 Kč
Cena bez DPH: 454 Kč
 
 
Kód produktu: 449963
SquareEN dabing

Valkyrie Elysium [PS4]

Valkyrie Elysium je nejnovější titul ze série „Valkyrie“, který zobrazuje „smrt lidstva“ a „existenci bohů“ s jedinečným světonázorem založeným na severské mytologii. Jako první akční RPG série si Valkyrie Elysium zachovává známý systém speciálních útoků a komb a posouvá jej na další úroveň s novým trojrozměrným rychlým bojovým systémem.
Valkyrie Elysium se může pochlubit jedinečným uměleckým stylem, který nádherně zobrazuje kolabující svět způsobený nástupem Ragnaroku a skladatel Motoi Sakuraba (série Valkyrie, série Tales, série Star Ocean) se vrací, aby vytvořil podmanivý originální soundtrack.

O hře

Vzrušující bitvy
Jako první akční RPG v sérii se bitvy vyvinuly tak, aby se staly intuitivními a trojrozměrnými. Spolu s Einherjarem, který bojuje po boku Valkyrie, stále existují známé speciální pohyby ze série a kombinované systémy.
Svobodní vojáci
Einherjar jsou duchové, kteří slouží Valkýře. Ve Valkyrie Elysium se příběh točí kolem dynamiky mezi Valkyrie a Einherjarem. V boji bojují po boku Valkyrie a hrají podpůrnou roli, pomáhají při kombách a naplňují prvky, kdy jsou vyvolány.
Inovujte a přizpůsobte
Vylepšete své zbraně, dovednosti a komba Einherjar/Divine Arts, abyste si přizpůsobili svůj herní styl.

Trailer


Recenze na Valkyrie Elysium

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.