Uncharted Legacy of Thieves Collection CZ [PS5] - BAZÁR (použité zboží)

819 Kč
409 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 440235
PlayStation

Uncharted Legacy of Thieves Collection CZ [PS5] - BAZÁR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců 

Popis nového produktu:


Připravený hledat svoje štěstí?


Hledej svůj odkaz a zanech svou stopu na mapě Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Prožij napínavý filmový příběh z dílny studia Naughty Dog a největší akční trháky této kultoveé série.
Objevuj ztracenou historiu s charismatickými a současně osobnostně složitými zloději Nathanem Drakem a Chloe Frazerovou, kteří se smyslem pro zázraky cestují po světě a pronásledují neobyčejná dobrodružství a zapomenuté pověsti.
uncharted-banner

UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection obsahuje úspešné cestovatelské dobrodružství pro jednoho hráče z her:
Obě hry jsou propracované v úžasných detailech pro konzoli PS5 s vylepšenou grafikou a snímkovou frekvencí.

UNCHARTED 4: A Thief's End

Několik let po svém posledním dobrodružství je vysloužilý lovec pokladů Nathan Drake nucený vrátit se do světa zlodějů. Osud znovu zaklepe na Drakeovy dveře, když se objeví jeho domněle mrtvý bratr Sam a požádá ho o pomoc při záchraně svého života a nabídne mu dobrodružství, kterému Drake nedokáže odolat.
  • Laureát více než 150 ocenění Hra roku.
  • Celosvětové dobrodružství s nejrozlehlejším a nejdetailnějším prostředím ze série UNCHARTED.
  • Plynulý boj a pohyb s využitím háku přináší ještě dynamičtější a napínavější akční scény.

UNCHARTED: The Lost Legacy

Ve snaze získat a ochránit starobylý artefakt před bezcitným vojenským štváčem bude Chloe Frazerová muset vyhledat pomoc proslavené žoldačky Nadine Rossové a vydat se s ní do indického Západního Ghátu, aby našla Ganéšů zlatý kel. Ve svém doteď největším dobrodružství bude Chloe muset konfrontovat svou minulost a rozhodnout se, co pro svůj vlastní odkaz obětuje.
  • Exotický mix městského prostředí, džungle a starobylých ruin jihozápadního pobřeží indického poloostrova.
  • Oceňovaná hratelnost série UNCHARTED s aktualizovanými systémy a vylepšeními, včetně filmově stvárněného boje, průzkumu a cestování, náročných rébusů a dalších prvků.

Hráči, kteří si zakoupili UNCHARTED 4: A Thief's End, UNCHARTED: The Lost Legacy nebo UNCHARTED 4: A Thief's End & UNCHARTED: The Lost Legacy Digital Bundle mají možnost zaplatit dodatečný poplatek za upgrade na UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection. Upgrade bude k dispozici od uvedení na trh 28. januára 2022.
Majitelé diskové verze pro PS4 musí vložit disk do PS5 a mít ho v mechanice při každém převzetí nebo hraní digitální verze pro PS5. Majitelé disku s hrou pro PS4, kteří si koupí konzoli PS5 Digital Edition bez diskové mechaniky, nebudou moct získat verzi pro PS5 za sníženou cenu.
Členové PlayStation Plus, kteří získali UNCHARTED 4: A Thief's End díky svému předplatnému PlayStation Plus, nemají na upgrade na digitální verzi pro PS5 nárok.

Trailer


Recenze na Uncharted Legacy of Thieves Collection CZ [PS5] - BAZÁR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.