Ultra Age Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Ultra Age - NSW
Cena s DPH
879 Kč
Cena bez DPH: 726 Kč
 
 
Kód produktu: 447066
IntragamesEN dabing

Ultra Age [PS4]

Ve vzdálené budoucnosti, kde ekosystémy byly zničeny a zdroje vyčerpány jako následek kolapsu fúzní energetiky dostane Age, člen Orbitu, příkaz aby učinil "obhlídku země"...

O hře

  • Dramatická akce, napínavá komba
    V roce 3174, kdy jsou všechny zdroje vyčerpány a ekosystémy zničeny meteory, lidé jsou rozděleni mezi ty, kteří unikli ze Země a usídlili se ve vesmírné kolonii Orbital Arc a ty, kteří zůstali na Zemi a usídlili se v zařízení Shelter. Když všechny zásoby, které ze Shelteru do Orbital Arc přestanou proudit, lidstvo začne experimentovat, aby našlo poslední naději. Age, mladý bojovník s mečem, padne z Orbital Arc na Zemi a vydá se na cestu se svým androidem Helvisem, aby našel klíč k přežití lidstva.
  • Unikátní zbraně
    Používejte různé meče, sílu a obratnost, abyste mohli rychle provést komba a ničivé útoky, které srovnají vaše protivníky se zemí. Míchejte různé bojové taktiky - od pozemních až po vzdušné. Rychlá identifikace atributů a manipulace jsou klíčové, abyste porazili různé typy nepřátel.
  • Různé typy nepřátel a obrovskí bossové
    Postavte se plejádě robotických a zmutovaných nepřátel, kteří od vás budou vyžadovat obratnost a robustní útoky abyste je porazili. Měňte si meče za chodu a stupňujte akci spojováním komb. Připravte se na napínavé bitvy, kde budete muset používat zbraně efektivně, abyste zvládli vlny nepřátel a obrovských, mocných bossů.

Trailer


Recenze na Ultra Age

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.