Far Cry 6 (Ultimate Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Far Cry 6 (Ultimate Edition) - PS4Far Cry 6 (Ultimate Edition) - PS5
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 410021
UbisoftEN dabing

Far Cry 6 (Ultimate Edition) [Xbox Series X|S]


Anton Castillo se dostal k moci díky slibu, že kdysi prosperujícímu ostrovnímu národu Yara vrátí jeho ztracenou slávu a svou představu o ráji má v plánu uskutečnit, ať to stojí cokoliv. Se svým 13 letým synem Diegem, který mu svědomitě stojí po boku, drží Anton budoucnost Yary pevně ve svých rukou.


Yara leží v srdci Karibiku jako tropický ráj zamrzlý v čase. Desítky let ekonomických sankci národ zdevastovaly, takže je nyní chudý a rozdělený. Část Yaranů Antona slepě následuje, zbytek je za pravé obnovení ráje. Když Antonova brutalita přesáhne meze, pohár trpělivosti přeteče a po celé zemi se rozhoří oheň vzpoury.


Ve hře Far Cry 6 se hráči ponoří do adrenalinového chaotického světa moderní partyzánské revoluce. Vydejte se do napínavého boje proti Antonova režimu v bujných džunglích a hustých městech jako Dani Rojas-místní Yaran, který se ocitl uprostřed tohoto celého chaosu. V boji, kdy musíte použít vše, co máte, využijte arzenál jedinečných a překvapivých nových zbraní, vozidel a zvířecích společníků, a stůjte v čele revoluce, která vypálí tyranský režim do základů.


Přidejte se ke boji za svobodu


  • Přidejte se ke revoluci utlačovatelskou režimu diktátora Antona Castilla a jeho náctiletého syna Diega, kterým vdechnou život hollywoodské hvězdy Giancarlo Esposito (Mandalorianům, Breaking Bad) a Anthony Gonzalez.
  • Užijte si filmový zážitek jako Dani Rojas, místní Yaran bránící svůj domov před vládou tyrana. Vyberte si, zda chcete hrát za muže nebo ženu, a vydejte se na výpravu občana, který se stal partyzánským revolucionářem.
  • Seznamte se s množstvím nezapomenutelných postav v bohatém světě Yara, od ostrého bývalého špiona KGB až po jezevčíka, který je stejně roztomilý jako smrtící.
    Rozervána Yara
  • Úplně poprvé v sérii Far Cry si užijte rušné hlavní město: Esperanza. Svrhněte Antona ze sídla moci tak, že zůstanete v utajení, nebo se pusťte do otevřeného boje proti Antonova armádě na ulicích.
  • Prozkoumejte dosud nejrozlehlejší mapu Far Cry a sjednoťte revoluci v džunglích, na plážích a ve městech v celém ostrovním národě.
    Staňte se partyzánem
  • Skočte do akce a chaotického partyzánského boje v srdci revoluce.
  • Když nepřítel má početnou i palebnou převahu, každý partyzán se musí stát jednočlennou armádou. Na ostrově zamrzlého v čase budete používat všechno, co máte, abyste udělali to, co potřebujete. V boji proti neustupujícímu vojenskému režimu přijdou vhod i nekonvenční zbraně.
  • Žádný partyzán by neměl být sám a proto se spojte s celkem novým zvířecím společníkem, jak je rozkošný jezevčík Chorizo, jehož nedokáže ignorovat žádný voják.
    Far Cry 6 Ultimate Edition obsahuje:
  • Hru Far Cry 6
  • Season Pass
  • Ultimate Pack, který obsahuje množství digitálních přídavků, skinů, obleků atd. Obsahem tohoto balíčku su další menší balíčky: Vice Pack, Croc Hunter Pack a Jungle Expedition Pack.
    K předobjednávce dostanete od nás i DLC The Libertard Pack, který obsahuje Discos Locos a skin na psa chorizo.

    FC6_Preorder_DLC


Recenze na Far Cry 6 (Ultimate Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.