Tvrzené sklo Full Body D3O PanzerGlass pro Apple Watch 9/8/7 41 mm, clear

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 467410
PanzerGlass

Tvrzené sklo Full Body D3O PanzerGlass pro Apple Watch 9/8/7 41 mm, clear [3686]

PanzerGlass Original - ochranné tvrzené sklo renomované dánské značky PanzerGlass je ultimátní ochrana displeje. Je vyrobeno z temperovaného Japonského skla Asahi té nejvyšší kvality, tvrdosti a průhlednosti. Na rozdíl od běžných skel, která jsou tvrzená chemicky, jsou skla PanzerGlass tvrzena poctivou temperací při teplotě 500 °C po dobu 5 hodin, což zaručuje výjimečnou tvrdost, odolnost a nárazuvzdornost. Tvrzená skla PanzerGlass mají speciální oleofobní vrstvu, která zabraňuje zanechávání nežádoucích otisků prstů, takže vždy zůstává čistá a průhledná. Zadní strana skla je potažena nejlepší silikonovou nano vrstvou, která absorbuje nárazy a navíc je díky ní instalace velmi rychlá a snadná a umožňuje sklo opětovně přelepit. Tvrzené sklo PanzerGlass má zaoblené hrany pro vyšší komfort při doteku. Tato patentovaná technologie, díky které se tvrzená skla PanzerGlass stala vítězem prestižního TÜV testu, poskytuje nejlepší ochranu Vašeho displeje.

O produktu:

  • Ochrana PanzerGlassTM pro Apple Watch 9 Full Body je vyráběna z unikátního japonského skla Asahi, které je temperováno v peci, nikoli chemicky, při teplotě až 500 °C po dobu 5 hodin. Díky tomu získává mimořádně vysokou tvrdost a pevnost.
  • Ochrana PanzerGlassTM pro Apple Watch 9 Full Body byla testována v těch nejnáročnějších podmínkách a splňuje přísné standardy vojenské třídy MIL-STD-810H. Dokonale tak ochrání vaše chytré hodinky před různými nástrahami, kterým jsou vystaveny při každodenním používání.
  • Součástí Apple Watch 9 Full Body je speciální vrstva vyrobená z nejpokrokovějšího ochranného materiálu na světě, D30® BIO, který sestává z kukuřičného škrobu. Je tak velmi ekologický a pouzdru dodává jedinečné vlastnosti.
  • Materiál D30® BIO obsahuje volné inteligentní molekuly, které se při nárazu okamžitě spojí, aby účinně absorbovaly energii, následně ji rozptýlí a opět se vrátí do své pružné polohy. Díky této technologii budou vaše smart hodinky efektivně chráněny i při pádu z velké výšky.
  • Ochranné sklo je 2x temperováno a 2x leštěno, čímž získává vynikající odolnost. Displej telefonu ochrání i před většími nárazy či škrábanci od ostrých předmětů.
  • Skla tvrdosti PLATINUM jsou vhodná pro každého aktivně žijícího člověka, který si svůj telefon s sebou brává na různá dobrodružství a často ho vystavuje rozličným rizikům.
  • Společnost PanzerGlass™ podniká kroky, které vedou ke snižování environmentální zátěže. Všechny své produkty navrhuje tak, aby prodlužovaly životnost zařízení a zamezovaly jejich rozbití v důsledku pádů nebo nárazů.
  • Balení ochranného skla a pouzdra Apple Watch 9 Full Body je vyrobeno z ekologického, udržitelného papíru s FSC certifikací. Ten sestává ze surovin, které jsou získávány a zpracovávány s ohledem na přírodu. Obaly jsou tak přátelské k životnímu prostředí a přispívají k lepší budoucnosti nás všech.

Obsah prodejního balení:

  • Tvrzené sklo PanzerGlass
  • Sériové číslo tvrzeného skla
  • Mokrý a suchý čistící hadřík
  • Odstraňovač prachu


Recenze na Tvrzené sklo Full Body D3O PanzerGlass pro Apple Watch 9/8/7 41 mm, clear

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.