Trinity Trigger Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Trinity Trigger - PS5
Cena s DPH
1 009 Kč
Cena bez DPH: 834 Kč
 
 
Kód produktu: 458400
MarvelousEN dabing

Trinity Trigger [NSW]

 

O hře

Vstupte do světa Trinity Trigger , zcela nové akční RPG hry, která kombinuje vzhled a dojem z ikonických RPG 90. let s moderním důrazem na rychlý, přizpůsobitelný boj. Jako Cyan, mladý muž zatížený pláštěm Warrior of Chaos a nezbytným střetem s Warrior of Order jako zástupcem bohů, se hráči vydají na velké dobrodružství, aby se vzepřeli osudu a zachránili Trinitii. Cyan a jeho společníci Elise a Zantis jsou doprovázeni zvláštními bytostmi známými jako Triggers, které se dokáží přeměnit na osm typů zbraní a hráči mohou mezi třemi postavami volně přepínat, aby implementovali strategii sólo boje, nebo se spojili v místní kooperaci až se dvěma přáteli.

Klíčové vlastnosti

  • Ovládněte zbraně bohů
    Vyřešte hádanky a poražte nepřátele sami nebo s přáteli v místní kooperaci při procházení žaláři a věžemi vyrobenými z padlých zbraní bohů.

  • Hledejte záhady Trinitie
    Odhalte skryté chodby prozkoumáním každého posledního kousku rozmanitých biomů Trinitie a promluvte si s obyvateli města, abyste našli stopy pro odhalení přísně střežených tajemství ukrytých v těchto lesích, pouštích, sněhových polích a dalších.

  • Změňte vývoj bitvy
    Využijte expertní kolo zbraní v boji na změnu mezi osmi typy zbraní za běhu. Každý nepřítel má slabost. Její nalezení a využití je klíčem k vítězství.
     
  • Zažijte epické RPG dobrodružství
    Hra Trinity Trigger byla inspirována ikonickými RPG z minulých let, ale její přístupná hratelnost zahrnuje moderní herní výdobytky, díky kterým je to vzrušující nové dobrodružství pro hráče všech věkových kategorií.

Trailer

Související produkty (1)


Recenze na Trinity Trigger

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.