Trepang2 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Trepang2 - Xbox Series X|S
Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
 
Kód produktu: 467267
TeamEN dabing

Trepang2 [PS5]

 

O hře

Staňte se největším drsňákem ze všech ve hře Trepang2 – v krvavé, akcí nabité střílečce z vlastního pohledu, zasazené do vzdálené budoucnosti. Uhýbejte střelám nepřátel, udělejte jim peklo ze života a zanechte za sebou v této drsné a frenetické střílečce spoušť nebývalého rozsahu.


Klíčové vlastnosti

  • Proměňte se v největšího drsňáka
    Ujměte se role uprchlého vojáka, který si ze svého předchozího života nepamatuje vůbec nic, zato je obdařen nadpřirozenými schopnostmi. Jediné, na co dokážete myslet, je pomsta, a abyste dostali, po čem toužíte, nezastavíte se před ničím. Zasazujte smrtící údery, plížíte se ve stínech, palte z ničivých zbraní a dejte zločincům ochutnat jejich vlastní medicínu.

  • Výbušná příběhová kampaň pro jednoho hráče
    Tajemná skupina vás vysvobodila z útrob přísně střeženého a ještě přísněji utajovaného zařízení. Vaše vzpomínky jsou ty tam, vaše bojové schopnosti naopak daleko přesahují přirozené hranice lidských možností. Bojujte proti svým bývalým věznitelům, odhalte pravdu a čelte hrozbě ještě smrtelnější než vy sami.

  • Superschopnosti nové úrovně
    Ovládněte svou nadlidskou sílu a rychlost a zdecimujte vlny těžce vyzbrojených žoldnéřů. Zpomalte čas a vyhněte se rychle letícím střelám nebo použijte maskování, staňte se neviditelnými a zlomte nepřítelem vaz, když to budou nejméně čekat.

  • Brutální souboje na dálku i na blízko
    Vrhněte se naplno do rychlých přestřelek s protivníky nebo se jim postavte tváří v tvář v soubojích na blízko. Rozdávejte rány, kopejte, sklouzejte se a předvádějte drsná komba, kterými umelete své nepřátele.

Trailer

Související produkty (1)


Recenze na Trepang2

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.